Keystone logo
University of South Carolina

University of South Carolina

University of South Carolina

Introduktion

Når du vælger sygepleje i South Carolina, lærer du af dygtige undervisere, klinikere og forskere. Når du vælger sygepleje i South Carolina, slutter du dig til et team af omsorgsfulde, hengivne og innovative fagfolk. Når du vælger sygepleje i South Carolina, vælger du at være leder.

Mere end 10.000 sygeplejersker er uddannet fra College of Nursing, siden det blev statens første nationalt akkrediterede kandidatuddannelsesprogram i 1957. Vores kandidater, der nu er placeret over hele kloden, har bidraget til at forbedre tilgængeligheden og kvaliteten af sundhedsvæsenet i hele South Carolina, USA og rundt om i verden.

Kollegiet har aktive studentergrupper, herunder Student Nurses Association, Men in Nursing, Chi Eta Phi, Sigma Theta Tau International og Black Nurses Association. Dekanen har et etableret studenterråd for at fremme gensidig kommunikation mellem studerende og kollegiets ledelse. Med en voksende studenterpopulation er vores fakultetsstørrelse vokset til 139 fuldtids- og deltidsfakulteter, der engagerer vores studerende i vores uddannelses-, praksis- og politikarenaer. Alle vores fuldtidsfakulteter er forberedt på doktorgrad eller indskrevet i et doktorgradsprogram.

Placeringer

  • Midtown - Downtown

    Midtown - Downtown, USA

    Spørgsmål