Keystone logo
University of South Carolina

University of South Carolina

University of South Carolina

Introduktion

Lokalt og globalt har behovet for kvalitetsfolk inden for folkesundhed aldrig været større. Som den eneste folkesundhedsskole i South Carolina har Arnold School of Public Health en vigtig indflydelse gennem innovative forsknings-, uddannelses- og opsøgende programmer.

Som den primære folkesundhedsforsknings- og uddannelsesressource for borgerne i South Carolina forbereder vi den næste generation af professionelle praktikere og lærde til at tjene vores samfund og påvirke sygdomsforebyggelse gennem folkesundhedsundervisning og intervention.

Etableret i 1975 som det 19. akkrediteret skole af folkesundheden i nationen, Arnold School of Public Health ved University of South Carolina oplever fortsat rekord tilmeldinger med stor vækst i de studerendes indskrivning og finansiering fakultet forskning. Vi har en bred vifte af akademiske programmer, verdenskendte områder med forskningsekspertise og vidtrækkende centre og samfundsprogrammer. Arnold School of Public Health forbedrer folkesundheden ved at forberede fremtidige lærde og folkesundhedsarbejdsstyrken samt udføre, oversætte og formidle banebrydende forskning. Vores seks afdelinger er hjemsted for nationalt anerkendte fakulteter, prisvindende studerende og effektive forsknings- og samfundsengagementaktiviteter.

Placeringer

  • Midtown - Downtown

    Midtown - Downtown, USA

    Spørgsmål