Keystone logo
Universitas Gadjah Mada Internationalt bachelorprogram (IUP) i farmaci
Universitas Gadjah Mada

Internationalt bachelorprogram (IUP) i farmaci

8 Semesters

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Aug 2024

Request tuition fees

På campus

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Bachelor i Pharmacy International Undergraduate Program giver de studerende den grundlæggende og kliniske viden og færdigheder relateret til farmaci, der dækker områder som lægemiddeludvikling, farmaceutisk teknologi, klinisk farmaci og social- og lokalfarmaci.

Programmet er designet til at blive afsluttet på 4 år med i alt 149 kredit semesterenheder, svarende til 254 ECTS, herunder 6 CSU'er af intra-klynge og ekstra-klynge tværfaglige valgfag.

I det sidste år af programmet er studerende forpligtet til at deltage i et samfundsstyrkelsesprogram og udføre forskningsstudier. Kurset understøtter studerendes læringsfrihed ved at facilitere aktiviteter uden for bacheloruddannelsen i farmaci. Eksterne aktiviteter ud over uddannelsen kan overføres til tilsvarende kurser inden for farmaceutuddannelsen.

Studerende i International Undergraduate Program (IUP) skal engagere sig i internationale mobilitetsaktiviteter, som kan omfatte kurser, forskning eller samfundsstyrkende projekter udført med internationale akademiske institutioner, forskningsinstitutioner eller industri-/sundhedsinstitutionspartnere. Den internationale mobilitetskomponent bør dække mindst 4 CSU'er (svarende til 4 ugers aktiviteter) og kan strække sig op til 20 CSU'er (svarende til 6 måneder).

Vision

Visionen for bacheloruddannelsen i farmaci er at være en pioner inden for farmaceutuddannelse, som udmærker sig på nationalt niveau og internationalt niveau samt tjener nationens og menneskehedens interesser gennemsyret af Pancasila.

Mission

 1. Giv en bacheloruddannelse i farmaceut, der modtager national og international anerkendelse
 2. Udføre forskning inden for farmaci baseret på videnskab og teknologi for at løse sundhedsmæssige og humanitære problemer
 3. Udfør samfundstjeneste, der gavner samfundets velfærd

Faciliteter

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

 • Ph.d. -apotek
  • Belfast, Det Forenede Kongerige
 • Apotek MPharm
  • Kingston upon Thames, Det Forenede Kongerige
 • Pharmacy Master (engelsk)
  • Bratislava, Slovakiet