Keystone logo
Universitas Gadjah Mada Master i klinisk farmaci
Universitas Gadjah Mada

Master i klinisk farmaci

4 Semesters

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Aug 2024

Request tuition fees

På campus

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Kandidatuddannelsen i klinisk farmaci giver farmaceuter ekspertise i klinikker og evnen til at arbejde sammen med andre sundhedsudbydere for at yde optimal sundhedspleje. Uddannelsen er designet med vægt på at mestre teorierne og den kliniske praksis; derfor vil resultaterne af dette program være grundpillen i farmaceutfaget som forventet. Det er blevet akkrediteret både nationalt og internationalt akkrediteret (af Akkreditierungsagentur für Studiengänge der Ingenieurwissenschaften, der Informatik, der Naturwissenschaften und der Mathematik e. V (ASIIN) siden 2020). Programmet er designet til at blive afsluttet i 4 semestre med i alt 43 kredit semesterenheder (CSU'er) bestående af forelæsninger (18 CSU'er), klinisk praktik (15 CSU'er) og speciale (10 CSU'er).

Første semester omfatter forelæsninger, og andet semester omfatter forelæsninger, forberedelse af specialeforslag og klinisk praktik. Tredje semester og fjerde semester dækker klinisk praktik, specialearbejde og skrivning af publikation. Masterstuderende er forpligtet til at deltage i et community empowerment-program, før de afslutter studiet. De har også mulighed for at lave internationale mobilitetsaktiviteter, som kan omfatte praktikophold på malaysiske og thailandske hospitaler, forskning ved at deltage i supervision med institutionspartnere og deltagelse i internationale seminarer. Kandidaten fra kandidatuddannelsen i klinisk farmaci ved UGM vil opnå titlen M.Clin.Pharm.

Vision

Visionen for Master of Clinical Pharmacy er at være en pioner inden for masteruddannelse i klinisk farmaci, der er internationalt anerkendt, fremragende, førende og professionel inden for kliniske farmacitjenester baseret på nationens etik og moralske kultur.

Mission of Study Program

Missionerne for Master of Clinical Pharmacy er at:

 1. At levere fremragende, innovativ og effektiv masteruddannelse i klinisk farmaci nationalt og internationalt
 2. At udføre og fremme uddannelse, forskning og samfundstjeneste i overensstemmelse med fremskridt inden for videnskab og teknologi i klinisk farmaci, samtidig med at etik og moral, rodfæstet i Pancasila, og tjener nationens og menneskehedens interesser.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

 • Ph.d. -apotek
  • Belfast, Det Forenede Kongerige
 • Pharmacy Master (engelsk)
  • Bratislava, Slovakiet
 • PhD - Doctor of Philosophy in Pharmacy
  • Dunedin, New Zealand