Keystone logo
UiT The Arctic University of Norway Master i biomedicin
UiT The Arctic University of Norway

Master i biomedicin

Tromsø, Norge

2 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På campus

* ingen studieafgifter for internationale studerende

Introduktion

Studer biomedicin i Tromsø! Vi tilbyder træning i nutidige og eksperimentelle metoder og giver dig professionelt tilsyn med at skrive og præsentere et speciale.

Vi tilbyder at undervise i emner som kræft, hjertefunktion og svigt, inflammatoriske lidelser, immunitet, bakteriekolonisering og antimikrobiel resistens osv. Du vil være kvalificeret til arbejde inden for forskning og udvikling inden for biomedicinsk videnskab og kliniske laboratoriefag. Du vil have karrieremuligheder i forbindelse med oversættelse af viden og metoder til medicinske emner og bioprospektering. Kandidatuddannelsen vil også gøre dig kvalificeret til ph.d. programmer.

Programbeskrivelse

  • Varighed: 2 år
  • Credits (ECTS) : 120
  • Adgangskrav : Bachelor i biomedicin
  • Gradnavn : Master of Science i biomedicin
  • Ansøgningskode :
    • Norske og nordiske ansøgere: 3037
    • Internationale ansøgere: 2015

Kandidatuddannelsen i biomedicin vil belyse nutidige problemer og metoder inden for biomedicin. Du vil blive uddannet i eksperimentelt arbejde samt skriftlige og mundtlige præsentationer af uafhængige videnskabelige artikler.

Vi tilbyder et laboratoriekursus af høj kvalitet (MBI-3012), hvor du vil blive uddannet i celledyrkning, påvisning og ekspression af DNA, RNA og proteiner, billeddannelse, elektronmikroskopi, histologisk analyse og immunhistokemi. Du vil også blive uddannet i sundheds- og sikkerhedsprocedurer i laboratorier.

I andet semester vælger du 3 valgfrie kurser (30 ECTS). Internationale studerende vil deltage i kurser i Tromsø, mens norske studerende også har mulighed for at tage til udlandet som udvekslingsstuderende. Der vil være valgfrie kurser tilgængelige i biomedicinske emner, som angivet i tabellen (programstruktur).

Efter at have bestået laboratorie- og valgfagene vil du kunne begynde at arbejde med dit masterprojekt (3. og 4. semester - i alt 60 ECTS). Du vil arbejde under opsyn sammen med vores forskere i en af vores forskningsgrupper. Vi tilbyder et internationalt forskningsmiljø med forskere fra alle verdenshjørner. Din specialisering vælges i henhold til det projekt, du vælger at arbejde med. Dit projekt vil således være baseret på forskning udført af en af forskningsgrupperne ved Institut for Medicinsk Biologi (IMB). Du forventes at lave individuel forskning under tilsyn. Kandidatafhandlingen forventes at være en uafhængig gruppe af videnskabeligt arbejde udført og præsenteret af hver studerende.

Indlæggelser

Læreplan

Programresultat

Karrieremuligheder

Om skolen

Spørgsmål