Keystone logo
University of Missouri Klinisk og diagnostisk videnskab
University of Missouri

Klinisk og diagnostisk videnskab

Columbia, USA

Request duration

Engelsk

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Introduktion

Afdelingen for kliniske og diagnostiske videnskaber har til opgave at fremme klinisk, diagnostisk og terapeutisk praksis inden for sundhedspleje gennem ekspertise i undervisning udviklet inden for en kultur med interprofessionelt samarbejde.

Institut for kliniske og diagnostiske videnskaber (CDS) er forpligtet til at støtte undervisning, læring, forskning og kliniske oplevelser, der fremmer et inkluderende og forskelligt samfund af mennesker og kulturer baseret på gensidig respekt og forståelse. Vi anerkender den værdi, som forskellige perspektiver og levede oplevelser bringer til vores læringssamfund og til de samfund, vores kandidater tjener.

CDS omfavner alle aspekter af mangfoldighed, inklusion og egenkapital, mens de samtidig afviser alle former for fordomme og diskrimination, herunder dem, der er baseret på alder, køn og kønsidentitet, race, farve og etnicitet, nationalitet og national oprindelse, herkomst, religiøs tilknytning og trosbekendelse, seksuel orientering, socioøkonomisk status, politisk tilknytning, fysiske og mentale evner, veteran og aktiv væbnede servicestatus, jobansvar og erfaring, uddannelse og træning.

Om skolen

Spørgsmål