Keystone logo
University of Pavia

University of Pavia

University of Pavia

Introduktion

University of Pavia . Fremme viden siden 1361

University of Pavia er en af verdens ældste akademiske institutioner . Det blev grundlagt i 825 som en "School of law, retoric and liberal arts" af kong Lothair I, og i 1361 blev det officielt etableret som et "Universitas Studiorum" af den hellige romerske kejser Karl IV. Takket være de reformer, der blev gennemført i løbet af det 18. århundrede af kejserinde Maria Theresa af Østrig og hendes søn Joseph II, blev University of Pavia et af de førende i Europa, med et imponerende antal berømte alumner, fejrede akademikere og Nobelpriser .

I dag er University of Pavia et internationaliseringsdrevet universitet , som deltager i aftaler med verdensomspændende anerkendte institutioner, et avanceret forskningsuniversitet , der fremmer innovative tværfaglige projekter, og et joborienteret universitet, der skaber stærke netværk og stærke forretningschancer.

Campus funktioner

Pavia: en bycampus

Byen Pavia ligger i regionen Lombardiet , kun 30 km syd for Milano, og byder på et livligt, ægte, samarbejdende og sikkert miljø med høj livskvalitet. Pavia er hovedstaden i den frugtbare provins Pavia , som er kendt for en række forskellige landbrugsprodukter - inklusive vin, ris, korn og mejeriprodukter - og er beliggende i hjertet af Italiens produktionsdistrikt . Tts fascination forbliver intakt med centrums labyrint af smalle gader, gamle kirker og elegante bygninger, alle omkranset af Ticino-floden . De utallige begivenheder, festivaler, udstillinger, koncerter, mødesteder og sportskonkurrencer giver de studerende en unik universitetsoplevelse.

Indkvartering: University of Pavia College System

Pavias kollegiale system, som er unikt i Italien, består af 22 boliger , der huser cirka 2000 studerende.
At bo på en universitetsbolig giver mulighed for at tilhøre et samfund, hvor akademiske præstationer, traditionelle begivenheder, fester og sportslige rivaliseringer alle spiller nøgleroller. Læs mere på siden Indkvartering .

  Indlæggelser

  Stipendier og finansiering

  Studieafgifter og økonomisk støtte

  Studieafgifter på UNIPV varierer baseret på den studerendes familieindkomst og oprindelsesland og varierer fra 156 til 4500 Euro. Ikke-EU-studerende, der er bosat i udlandet og er i besiddelse af et studievisum, kan også vælge at betale den faste sats fastsat i henhold til deres statsborgerskab, som spænder fra 400 euro til 4500 euro om året. Læs mere på studieafgiftssiden .

  University of Pavia tilbyder flere slags stipendier/finansiering til et beløb på op til 6.000 euro pr. år pr. studerende. Læs mere på finansieringssiden .

  Campusliv og faciliteter

  37 akademiske biblioteker;1 Sportscenter med 3 multi-motionscentre, 1 rugbybane, 1 fodboldbane, 2 beachvolleybaner og mange andre;Karriererådgivningstjeneste drevet af universitetets Orienteringscenter;Student Unipass: årligt buskort forbeholdt studerende med en super bekvem pris (20 euro pr. år)

  Placeringer

  • Pavia

   Corso Strada Nuova, 65

   • Milan

    Milan, Italien

    Spørgsmål