Keystone logo
University  of Milano - Bicocca Kandidatgrad i optometri og synsvidenskab
University of Milano - Bicocca

Kandidatgrad i optometri og synsvidenskab

Milan, Italien

2 Years

Engelsk

Fuldtid, Deltid

15 May 2025

15 Oct 2025

EUR 1.056 / per year

På campus

Introduktion

Det nydesignede kursus i Optometri og Synsvidenskab har til formål at give innovativ viden gennem undervisningsaktiviteter om teknologier og materialer, optometri og synsmekanismerne, dataanalyse og den videnskabelige metode. Inden for optik, optometri og oftalmologi er vi vidne til en hurtig udvikling i de anvendte instrumenter, enheder og teknologier.

Kandidatuddannelsen i optometri og synsvidenskab tilbyder en række undervisningsaktiviteter, både tilstedeværende og online, herunder øvelser, optometriske casestudier, projekter, deling af interaktive undervisningsmaterialer, mundtlige præsentationer af studerende, diskussioner mellem studerende og fakulteter, ansigt til -ansigtsværksteder og praktikophold.

I erhvervslivet og industrien vil kandidater fra optometri og synsvidenskab være i stand til at bruge og udvikle måleinstrumenter, enheder, protokoller og nye teknologier for at bidrage til innovation inden for optometri og synsvidenskab. På det professionelle område vil kandidater fra kandidatgraden i optometri og synsvidenskab levere optometriske tjenester, vurdere og styre aspekter af deres ekspertise, herunder avancerede aspekter relateret til visuel funktion.

Kurset undervises på engelsk. For interesserede studerende er En deltidskursusmulighed, der varer fire år i stedet for to, tilgængelig for arbejdende studerende, der er interesseret i at uddybe deres viden .

Indlæggelser

Læreplan

Programundervisning

Om skolen

Spørgsmål