Keystone logo
UNIR - Mexico Master i ledelse og administration af sundhedsudstyr
UNIR - Mexico

Master i ledelse og administration af sundhedsudstyr

Online Mexico

18 Months

Spanish

Deltid

Request application deadline

01 Nov 2024

Request tuition fees

Fjernundervisning

Introduktion

Med Master's Degree in Health Team Administration fra UNIR México, Internet University, vil du være i stand til effektivt og ansvarligt at styre, koordinere og evaluere sygeplejeaktivitetsteamene på hospitaler og sundhedscentre, både private og offentlige. Det er den eneste kandidatuddannelse i Mexico, der tilbydes 100% online, så du kan forene dine studier med dit personlige liv og arbejdsskift.

Kandidatuddannelsen i Sundhedsteamadministration vil give dig den nødvendige viden og færdigheder til at fortolke, anvende og relatere teorier og modeller for organisering og drift af de forskellige systemer. Du vil have teknikker til at undersøge, hvordan man kan forbedre pleje og pleje, eller udvikle kvalitetssystemer til at sikre og forbedre kvaliteten af plejen.

Du vil være i stand til at anvende den viden og de færdigheder, der gives i undervisnings-læringsprocessen, på reelle cases og til et tværfagligt arbejdsgruppemiljø, hvor du vil udvikle din individuelle kapacitet til ledelse af tværfaglige kliniske teams.

Indlæggelser

Om skolen

Spørgsmål