We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Universidad CEU San Pablo

Universidad CEU San Pablo

Universidad CEU San Pablo

Introduktion

Universidad CEU San Pablo - Multidisciplinær videregående uddannelse

I mere end 90 år: Universidad CEU San Pablo University har været dedikeret til at hjælpe studerende på vej til succesfulde fremtidige erhverv. Skolen tilbyder en bred vifte af bacheloruddannelser, dobbeltbacheloruddannelser og postgraduate uddannelser på spansk og engelsk inden for mange fagområder som økonomi og erhvervsliv, kommunikation og humaniora, arkitektur, ingeniørvidenskab og sundhedsvidenskab.

Universitetet har et stærkt internationalt miljø, befolket af studerende fra mere end 70 forskellige lande. Den åbne, kosmopolitiske og kulturelle stemning i Madrid gør Spaniens hovedstad til et populært studie i udlandet for studerende fra hele verden.

Internationalt samarbejde

Med stor vægt på beskæftigelsesegnethed tilbyder universitetet konkurrencedygtige praktikprogrammer, der har indgået aftaler med mere end 9.000 virksomheder og institutioner, både nationalt og internationalt.

Et væld af internationale mobilitetsprogrammer er også tilgængelige for studerende, professorer og forskere. Universitetet har samarbejder med de mest prestigefyldte universiteter i USA, herunder Columbia University, Boston University, The University of Chicago og Fordham University.

CEU San Pablo University er forpligtet til styrken af læring og forbedring og tilbyder en række stipendiemuligheder.

Campus funktioner

Studer på vores smukke campusser i Madrid

Universitetet har to store campusser beliggende i privilegerede områder af Madrid: Moncloa og Montepríncipe . Begge giver dig mulighed for at studere i et trendsættende og internationalt miljø og har de mest avancerede faciliteter med de mest komplette tjenester til at udføre aktiviteter og praksis: laboratorier, forskningscentre, computerrum osv.

Derudover, beliggende i hjertet af Madrid, har universitetet en poliklinik specialiseret i tandpleje, fysioterapi, psykologi, ernæring og diætetik , hvor virkelige tilfælde behandles, og studerende går til patienter overvåget af professorer.

  Stipendier og finansiering

  Internationale studerende kan ansøge om Talent Bridge-stipendiet, som kan give dem en reduktion på studieafgifter på op til 50%.

  Campusliv og faciliteter

  CEU San Pablo University har et veludviklet system af tjenester til studerende:

  • Biblioteker, sport og frivillige aktiviteter på begge campusser
  • Praktikkontorer & karriererådgivning
  • International Hospitality-pakke: anerkendelse af dit gymnasiale eksamensbevis, opnåelse af opholdstilladelse til studier, åbning af en bankkonto
  • Sprogcentre
  • Medicinsk og psykologisk hjælp

  Kontoret for elevanliggender og skoleliv varetager aktiviteter uden for skolen, der har til formål at berige skolens liv.

  Vi ville elske, at du vendte dig mod dine hobbyer i et universitetsmiljø og udvikler nye interesser og relationer til at supplere din uddannelse:

  • Kulturelle aktiviteter - gastronomi, teater, musik, film, opera, rejser, debatklub, kreativitetskonkurrencer osv.
  • Frivilligt arbejde - nonprofit- og oplysningskampagner, aktiviteter for at hjælpe nødlidende, fattige eller marginaliserede grupper.
  • Pastorale aktiviteter - åbne diskussioner, fællesskaber, kulturelle besøg, retreater, pilgrimsruter, seminarer, debatter osv.
  • Sportsaktiviteter - vi er vært for interne konkurrencer og deltager i lokale og nationale inter-universitetsturneringer.

  Placeringer

  • Madrid

   Calle de Julián Romea,23, 28003, Madrid

  Spørgsmål