Keystone logo
Universidad de Murcia Kandidatgrad i anvendt optometri
Universidad de Murcia

Kandidatgrad i anvendt optometri

Murcia, Spanien

1 Years

Spanish

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 2.871 / per year *

På campus

* 4634,32 €: internationale studerende. De data, der vises på denne side, er ikke officielle, kun vejledende. For mere information kontakt sekretariatet for det tilsvarende center.

Introduktion

Denne universitets kandidatgrad er et projekt inden for området øjen- og optometri fra Universidad de Murcia hvis formål er den specialiserede uddannelse af optikere-optometrister i sundhedsopgaverne for disse fagfolk i Hospital Ophthalmology Services. Efter afslutningen af denne professionaliseringsmester vil den studerende være i stand til at samarbejde med øjenlægen i ethvert niveau af visuel sundhedspleje.

Mesteren udføres praktisk talt udelukkende i Oftalmologitjenesten på Reina Sofía Universitetshospital, og undervisningssystemet er hovedsageligt baseret på studerendes rotationer til de forskellige specialiserede konsultationer af tjenesten, hvilket gør uddannelse fremtrædende praktisk. .

Master-fil

Undervisningscenter: Det medicinske fakultet
Type undervisning: presencial
sprog: spansk
varighed: Et år
ECTS-point: 60
titel: Kandidatgrad i klinisk optometri
Stipendier, tilskud og mobilitet: National / International
Pris pr. Kredit:
  • I 1. registrering: € 46,97
  • I 2. registrering: € 76,37
  • I 3. registrering: € 88,12
  • I fjerde eller på hinanden følgende: € 88,12

Kandidater og kandidater i optik og optometri er sundhedspersonale, der er uddannet specifikt til visuel sundhedspleje, specifikt til påvisning og behandling, anvendelse af optometriske procedurer, af visuelle dysfunktioner, såsom brydningsdefekter og ændringer i indkvartering og konvergens. Kandidatgraden i klinisk optometri er en titel, der tillader den faglige specialisering af disse kandidater i optiker-optometrists opgaver i oftalmologikonsultationer, både private og offentlige. I øjeblikket er de fleste faglige udtræden af disse kandidater Optics-etablissementet. Imidlertid er der flere og flere kandidater, der arbejder i øjenklinikker, og det er en realitet, at inden for en mere eller mindre kort periode vil Folkesundhed have optikere-optometrister på sit personale, som det allerede er tilfældet i de autonome samfund i Catalonien , Navarra, Baskerlandet osv. Derfor kan postgraduate uddannelse af denne type betragtes som en merværdi til læseplanerne for disse kandidater, hvilket giver dem lettere adgang til denne karrieremulighed.

Universitetets kandidatgrad i klinisk optometri er en professionaliserende kandidatgrad, der tillader den specifikke uddannelse af studerende i sundhedsopgaverne hos en optiker-optometrist i konsultationer i oftalmologi på hospitalet. Til dette har universitetets kandidatgrad i klinisk optometri et personale af universitetets øjenlæger og optometrister knyttet til Reina Sofía Hospital i Murcia, der udfører deres sundhedsarbejde og meget af deres undervisningsarbejde i Ophthalmology Service på det nævnte Hospital. Denne service har konsultationer ved første besøg og specialiserede konsultationer, hvor et stort antal patienter med forskellige okulære og visuelle patologier behandles (glaukomkonsultation, medicinsk nethinde, strabologi, hornhinde, AMD osv.). Dette giver studerende mulighed for at få adgang til en meget varieret sundhedsaktivitet inden for visuel sundhedspleje: graduering af patienter i alle aldre og med enhver form for øjenpatologi, speciel tilpasning af kontaktlinser, optometrisk styring af patienter med strabismus, håndtering optometri af patienter med hornhindesygdomme, håndtering af patienter med lavt syn, håndtering af forskellige oftalmiske diagnostiske enheder (campimetre, mikroperimetre, OLT, GDx, Pentacam, Confoscan, biometer, pachymeter osv.). Alle disse ressourcer er tilgængelige for studerendes mestre til avanceret træning.

Om skolen

Spørgsmål