We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Universidade Cidade de São Paulo (UNICID)

Universidade Cidade de São Paulo (UNICID)

Universidade Cidade de São Paulo (UNICID)

Introduktion

En vej til vækst, resultater og succes!

Vi ved City University of Sao Paulo - UNICID, vi er en model institution i den nationale panorama, forpligtet til uddannelse og innovation.

Berømmelse og styrken, vi har opnået i landet er resultatet af 40 års engagement, konstant opdatering og høje investeringer i infrastruktur.

De næste linjer er en redegørelse for, hvordan vi bygget denne succeshistorie.

Vi bevare i vores historie for alvor og det overordnede formål at uddanne flere kompetente fagfolk siden 1972, da institutionen blev oprettet af en gruppe pædagoger ledet af professor Remo Rinaldi. På dette tidspunkt var vi stadig kendt som School of East Zone i São Paulo (FZL).

Var de første til at installere de videregående uddannelser i São Paulo-distriktet i Tatuapé, i den østlige del af byen, og også den første til at tilbyde kurset i Fysioterapi i 1984, løbende valgt som en af ​​de bedste i Brasilien af ​​den prestigefyldte Student Guide, udgivet af Editora April.

I 1992 er anerkendt som et universitet, begyndte vi at kalde City University of São Paulo - UNICID.

I 1995 har vi været banebrydende i Telecommunications kurset tilbyder, reference for mange andre institutioner for videregående uddannelse under vejledning af MEC.

I 2000 alle bachelor universitet (Historie, Uddannelse, litteratur, Life Sciences, matematik og idræt) kom til at blive indsat i læreruddannelsen, for at opfylde den pædagogiske politik MEC, som anbefalede en ny dynamik inden et tværfagligt perspektiv. Programmet er blevet en reference i det pædagogiske miljø.

I løbet af disse fire årtier, styrker vi os meget på sundhedsområdet, og vi begyndte at blive betragtet som en henvisning i denne henseende. I første omgang tilbød vi Sygepleje, fysioterapi og Tandpleje og i 2004 startede vi tilbyde kurser i Medicin og biomedicin, der blev oprettet med maksimal score for MEC. I dag tilføjer vi 32 års erfaring på området og mere end 6000 kandidater og handle på markedet, hvilket gør det de travleste og mest prestigefyldte baner af professionelle sektorer.

I 2008 har den Mekatronik Engineering i Electrical Engineering, Byggeri og Miljøteknologi blevet en del af vores liste over bachelorkurser. Derudover lancerede vi den nye teknologi Undergraduate kurser i Bygningskonstruktion, Grafisk design, blandt andre.

I 2009 begyndte vi at tilbyde i løbet af arkitektur og byplanlægning, som giver solid baggrund og har sondringen fokus på bæredygtighed.

Andre styrker er vores klinikker og vores laboratorier er udstyret med meget avanceret teknologisk udstyr og vores fakultet meget erfarne og kvalificerede. Lær engagement, kræver vi engagement og opkræve de studerende og lærere resultater og den konstante søgen efter nyheder og opdateringer i området.

Vi er nu en af ​​de bedste videregående uddannelsesinstitutioner i landet, der kombinerer solid viden professionel etik og som altid går efter de nyskabelser i det globale marked, der tilbyder mere end 60 bachelor kurser og Teknologi Undergraduate, Postgraduate kurser i bred forstand og i snæver forstand, personligt, Health områder, Forretning, Kommunikation, Juridiske Fakultet, Nøjagtige og turisme, blandt andre, og flere forlængerledninger kurser og partnerskaber Programmer i Brasilien og i udlandet. Året 2012, året for UNICID karantæne, markerede et øjeblik af udvidelse af den institution, der blev en del af Southern Cross Uddannelse, komponeret af kollegiet Cruzeiro do Sul, São Paulo - SP; Universidade Cruzeiro do Sul, São Paulo - SP; University Modul center, Caraguatatuba - SP; Universitetet i Franca, Franca SP; University Center for Federal District, Brasília - DF, San Sebastian College, San Sebastian - SP; Fakultetet Caraguatatuba, Caraguatatuba - SP; University Vor Frue af Protektion centrum, Salto og Itu - SP, og University City of São Paulo, São Paulo - SP, går sammen og skabe et stærkere operation, konkurrencedygtig og i stand til at tilbyde bedre uddannelsestilbud til uddannelse af vores studerende

Vil fortsætte med at skrive denne historie store resultater og succes!

Placeringer

  • São Paulo

    Rua Cesário Galeno, 448/475 Tatuapé - São Paulo - SP CEP 03071-000, , São Paulo

    Spørgsmål