Keystone logo
Universidade Cruzeiro do Sul (UNICSUL)

Universidade Cruzeiro do Sul (UNICSUL)

Universidade Cruzeiro do Sul (UNICSUL)

Introduktion

Den Cruzeiro do Sul Educacional blev grundlagt i 1965 i Sao Paulo og består i dag af College of Southern Cross, SP SP; Universidade Cruzeiro do Sul, SP - SP; University Modul center, Caraguatatuba - SP; University Center for Federal District, Brasília - DF, City University of São Paulo, SP - SP, Franca University, College Standard Høj og College CTEC i Franca - SP, College San Sebastian og College Goal San Sebastian - Center i San Sebastian - SP, Faculty Caraguatatuba, Caraguatatuba - SP; og for nylig af University Vor Frue af protektion Center, CEUNSP College, College Itu og Salto City College i byerne ITU og Salto SP.

Den strategiske fordel i gruppen er det faktum, at arbejde med institutioner, brands og forskellige holdninger som de specifikke markeder og egenskaberne ved de byer, hvor den opretholder uddannelsesinstitutioner. Alle institutionerne bevare deres identitet uden at opgive de etiske principper og idealer for uddannelse, der styrer handlinger i Syd Educational Cruise, hvilket svarer til nogle af de bedste akademiske indikatorer blandt brasilianske uddannelsesinstitutioner.

- Topkarakterer i første udenlandske institutionelle Evaluering af Undervisningsministeriet - MEC. - Bedste løbet af Visual Arts i São Paulo i National Survey of Student resultater - Enade. - Top kurser i Samfundsvidenskab i Brasilien i den nationale undersøgelse af elevernes resultater - Enade. - Bedste Production Engineering kurser i São Paulo i National Survey of Student resultater - Enade. - Bedste Fysioterapi løbet af Sao Paulo i National Survey of Student resultater - Enade. - Bedste Brasiliens geografi kursus på National undersøgelse af elevernes resultater - Enade. - Bedste historiens i National Survey of Student resultater - Enade. - Biomedicin: den højeste rating i MEC. - Medicinsk: kun løbet af São Paulo anerkendt med maksimal koncept. I Brasilien, en pioner medlem af Global Health Learning indlæringsmuligheder - GHLO, et konsortium oprettet af American Association of Medical Colleges. - Bedste bacheloruddannelse ifølge CNPq. - Øget antal videnskabelige publikationer i ISI Web of Science. - Bedste godkendelse rating i OAB-DF undersøgelse. - Bedste sted i Enade, nordlige kyst af São Paulo. - Mere end 200 linjer af institutionaliseret forskning. - 66 forskergrupper, der er registreret i CNPq. - 04 ph.d. og 11 kandidatuddannelser. - 51 stipendier til Scientific Indledning CNPq.

Sådanne egenskaber og resultater er resultatet af en engageret, struktureret og delt forvaltning mellem de stiftende lærere, medlemmer af det akademiske samfund og anerkendte aktører på markedet.

Brief History

Historien begyndte i 1965, da en gruppe unge lærere skabte en skole i Sao Paulo, nabolag Miguel Paulista Sao: College of Southern Cross. Med det stigende antal studerende og nye perspektiver i 1972, blev bemyndiget til at tilbyde uddannelser, med oprettelsen af ​​fakultetets Cruzeiro do Sul. Det blev indledt derfra, levering af videregående uddannelser.

Efter 21 års hårdt arbejde og en masse engagement i 1993, kommer anerkendelsen fra Undervisningsministeriet, som giver Southern Cross højeste plan mellem videregående uddannelsesinstitutioner, titlen på universitetet.

Siden da blev det iværksat en række tiltag, der kan fremme den videnskabelige forskning. Selv i 90'erne, blev det gennemført Scholarship Institutionel Program for videnskabelig Indledning af Cruzeiro do Sul og holdt 1. møde i Scientific Indledning af universitetet.

Fokus på fremtiden og søger teknologiske løsninger, der ville give uddannelse af høj kvalitet, blev forskning i fjernundervisning gennemført, genererer de første forsøg med virtuelle læringsmiljøer og oprettelsen af ​​Education Center Distance, den nuværende Virtual Campus Cruzeiro do Sul.

I søgen efter fremragende uddannelse i 2001 var det professionalisering af Dean og Pro-rectories, noget uhørt i forbindelse med private institutioner for videregående uddannelse i Brasilien.

I samme år, campus Analia Franco, i et eksklusivt kvarter i Sao Paulo, blev indviet, der tydeligt viser ønske om at udvide området for operation i byen. I denne periode, i erkendelse af forlængerledninger aktiviteter, der fremmes af institutionen siden sin fremkomst universitetet fører den første internationale mission for universitetet Partnership Program i Mozambique - Afrika.

Brugen af ​​teknologiske redskaber, der anvendes til uddannelse er institutionaliseret med brug af Blackboard, uddannelse Graduate, og også med udviklingen af ​​eclass, virtuelt læringsmiljø, University Cruzeiro do Sul. Et andet stort skridt var inddragelsen af ​​bacheloruddannelse på universitetet i det institutionelle program for videnskabelig Indledning af CNPq Exchange.

I 2004 to vigtige begivenheder markerer historie på universitetet: I begyndelsen af ​​aktiviteterne i Freedom campus i downtown området, og godkendelsen af ​​de to første mestre: Tandpleje og videnskab og matematikundervisning.

Drømmen om at skabe en gruppe af private videregående uddannelsesinstitutioner, der balizasse de etiske principper og forpligtelser til uddannelse begynder at tage form, med købet af University Center modulet, den største og mest traditionelle videregående uddannelsesinstitution North Paulista kyst .

Og konsolideringen af ​​universitetets fortsatte med åbningen af ​​en anden campus: campus Pinheiros, på West Zone i São Paulo, og indsættelsen af ​​to doktorgrader: Tandpleje og videnskab og matematik undervisning.

Også i 2008, er endnu et skridt i retning af en konsolidering af det sydlige Educational Cruise Group givet, med overtagelsen af ​​University Center for Federal District, den første private institution for videregående uddannelse i Brasilia.

I 2012, University City of São Paulo, traditionel institution og anerkendt for kvaliteten af ​​deres kurser i sundhedspleje og for hans rolle i fjernundervisning, sluttede sig til Southern Cross Educational dermed udvide koncernens præstationer i nationale område og bidrage med viden i forhold til sine 40 års eksistens, til den konstante forbedring af kurser, der tilbydes af hvert medlem institution i gruppen.

Blev stiftet i 2013, kollegiet høj standard, Tekniske Skole og University of Franca - UNIFRAN, der ejer de bedste officielle indikatorer for kvalitet blandt brasilianske private universiteter.

Mellem 2014 og 2015, blev en del af gruppen College San Sebastian - San Sebastián - SP, kollegiet Goal San Sebastián - San Sebastián - SP, Faculty Caraguatatuba - Caraguatatuba - SP, University center Vor Frue af Sponsorship - Salto og Itu - SP, College CEUNSP - Salto - SP, College Itu - Itu - SP College og hoppe - hoppe - SP.

I øjeblikket er de otte videregående uddannelsesinstitutioner tilbyder bachelor, kandidat og står over for de afstande og opsøgende programmer, respekt lokale karakteristika og krav. På denne måde samle fagligt relevante institutioner videregående uddannelser og anerkendte mærker i deres respektive markeder er målene for Syd Educational Cruise.

Placeringer

  • São Paulo

    São Paulo, Brasilien

Spørgsmål