Keystone logo
Universidade do Grande Rio Professor José de Souza Herdy (UNIGRANRIO)

Universidade do Grande Rio Professor José de Souza Herdy (UNIGRANRIO)

Universidade do Grande Rio Professor José de Souza Herdy (UNIGRANRIO)

Introduktion

Om os

Historien om Unigranrio begyndte i 1970, året professor José de Souza Herdy skabte Fluminense Education Association (AFE), sponsor enhed i den daværende United Colleges Rio Grande. Regnskab og administration - i 1972, de første universitetskurser blev gennemført. Uddannelse og Sprog af kurser startede året efter, at blive skabt i 1974, Educational Center i Duque de Caxias (CEDUC) at fungere som Application College.

I 1980'erne indspillede oprettelsen af ​​de første sundhedsvæsen kurser - tandlæge, sygeplejerske og Farmaci - efterfulgt kurserne Biologisk Institut, matematik og kemi.

Det handler om anerkendelse af University of Rio Grande Prof. José de Souza Herdy - UNIGRANRIO skyldtes ministerielt dekret nr 940, offentliggjort i statstidende 17 juni 1994, og blev derefter skabt kurser i jura, informationsteknologi og eksekutivsekretariat. I 1995 kom integrere denne kastede løbet af Veterinærmedicin og portugisisk-spanske kvalifikation breve selvfølgelig.

1990'erne bemærkede dannelsen af ​​medicin og fysioterapi kurser, som har beriget sundhedsområdet. I første halvdel af 2000 Unigranrio lancerede Physical Education kurset. I 2003 skabte han kurset Bachelor of Social Work og talrige højere uddannelse teknologi, og i første halvdel af 2004, begyndte vi kurser af Bachelor of Nutrition, Degree i Arts Education (Visual Arts) og Graduate i historie.

I dag Unigranrio har mere end 40 bachelor kurser og Teknologi Graduation, 12 enheder i staten Rio de Janeiro.

Mission

Fremme livskvalitet, med basisretsakten den pædagogiske proces.

Udsigt

Er en institution, der leverer til samfundet, stræben i at tilbyde en uddannelse, der deltager aktivt og permanent i de lokalsamfund, hvor den opererer, og fungere som agent for social forandring gennem sin pædagogiske projekter, forskning og udvidelse. Værdier

Er værdier opleves af Unigranrio: Faith - Frihed - Fred - Solidaritet - Ærlighed - Justice - Værdighed - Tolerance

Placeringer

  • Rio de Janeiro

    Rua Professor José de Souza Herdy, 1160 - Jardim Vinte e Cinco de Agosto, Duque de Caxias - RJ, 25071-202, Brésil, , Rio de Janeiro

    Spørgsmål