Keystone logo
Universidade Iguaçu (UNIG)

Universidade Iguaçu (UNIG)

Universidade Iguaçu (UNIG)

Introduktion

institutionen

Den Iguaçu UNIVERSITY - UNIG blev skabt af løbetiden for de fakulteter Nova Iguaçu Unified af MEC Ordinance nr 1318, september 16, 1993 offentliggjort i lovtidende 09.20.93, afsnit I, s. 14017. Dens sponsor for videregående uddannelse Association of Nova Iguaçu - SESNI, nonprofit, filantropisk natur, med hovedkvarter i byen Nova Iguaçu - Rio de Janeiro.

Den UNIG integrerer for tiden fem campusser, nemlig:

Jeg campus Nova Iguaçu Campus II Undervisning Clinic Campus III Vocational Training Centre Dr. Paulo Machado Froes Campus V Itaperuna

Den er baseret på Campus I, hvorigennem det interagerer, i det sociale, økonomiske, kulturelle og politiske med Lowlands og den nordlige staten Rio de Janeiro, førende teknologi og grundlæggende viden om forløbet af disse regioner til staten og for landet.

Start sine aktiviteter i 1970, Det Naturvidenskabelige Filosofi, Videnskabernes Selskab i Nova Iguaçu, tilbød den første videregående uddannelse enhed af Baixada Fluminense. Denne banebrydende skete med gennemførelsen af ​​Arts kurser (Kvalifikationer: Portugisisk-Litteratur og portugisisk-engelske), Matematik, Fysik, Life Sciences, anerkendt i 1974. I 1976 blev Det Naturvidenskabelige Education også anerkendt bidrager væsentligt til grundlæggende uddannelse i regionen.

Fire år senere, i 1974, med næsten alle de indledende kurser allerede anerkendt, var implementeringen af ​​Law School, legitim aspiration af iguaçuana samfund.

Bevidst om sit ansvar og opmærksomme på at forbedre kvaliteten af ​​uddannelse, efter konsolidering af enheder i drift, SESNI igen påberåbe nye kurser: Medicin i 1976, og Tandpleje og Kursus of Technology i Databehandling i 1988 og 1989, hhv.

Alle kurser udbudt af UNIG opstod identificere karakteristika i regionen, bliver observeret markedets krav til identificerede faglige profiler.

Oprettelsen af ​​fakultetet for Medical Sciences i Nova Iguaçu var et afgørende skridt i håndteringen af ​​de alvorlige helbredsproblemer for den lokale befolkning, på grund af den manglende lægehjælp og dårlige sanitære forhold identificeret i denne region.

Den UNIG Undervisning Clinic udgør betydeligt, historie sundhed i regionen.

Igennem hele sin eksistens, og for at fremme væsentlige ændringer i den omkringliggende region, har UNIG forvandlet sig i en kontinuerlig proces med administrative, pædagogiske og teknologiske forbedringer.

Stræb efter kvalitet uddannelse og andre tjenester, der tilbydes, forfølger topkvalitet, det er et princip, der har i løbet af de årtier af sin eksistens, og inspirere deres beslutninger.

Årsag udvikling i staten, at bemærke krav i deres kompetenceområde, innovere i takt med udviklingen af ​​dette opstår, er fokus for handlinger for denne retningslinje.

Beslutningen om at udvide sine aktiviteter til kommunerne São João de Meriti og Itaperuna, konsolideret i 1996, efterspørgslen efter frugten af ​​kommunerne, der tilbyder seks syv bachelorkurser henholdsvis bragt til staten i henhold til den drivende kraft på fremskridt i fællesskab før begrænset til byen Nova Iguaçu.

I 1997 det inkluderet nye graduate kurser til dem, der allerede tilbydes: Sygepleje, Apotek, Idræt og Fysioterapi.

Processen implementering af nye kurser, samt udvidelse af eksisterende til andre kommuner, er løbende blevet ledsaget af foranstaltninger med henblik på at sikre og øge kvaliteten af ​​tjenester, der tilbydes.

Som et universitet, det UNIG mission er at skabe videnskabelige og teknologiske fremskridt i landet og tjene samfundet direkte, trækker på de ressourcer og midler til rådighed.

Denne mission kræver en adræt og fleksibel administrativ model, i stand til at opfange og omsætte samfundets forventninger, især dynamikken i markedet, hvilket indebærer faglig uddannelse. Derfor UNIG har en moderne administrativ struktur, hvor dekanen assisteres af tre Pro-rektorer, nemlig:

Akademisk Dean - ProAc Administrativ Dean - PROAD

Ved fastsættelsen af ​​deres politikker og prioriteringer, UNIG søge revitalisering og forbedring af uddannelsen af ​​de studerende, fremme forskning som en kreativ agent og fornyelse af viden og opmuntrende kandidat, bred og snæver forstand, på en integreret måde til kurser programmer forlængelse.

Administrer fortsat udbygning af denne University er en stor udfordring.

Udvid, vokser i kvalitet, tilpasse sig samfundets karakteristika, hvor UNIG indsættes, og også stræbe efter at skabe nye teknologier, formidle og forny videnskabelig viden indebærer betydeligt større udfordring.

At overvinde denne udfordring har været grundtonen i administrationen UNIG i overensstemmelse med sponsor organisation, videregående uddannelse Association of Nova Iguaçu - SESNI.

Placeringer

  • Rio de Janeiro

    Campus I Av. Abílio Augusto Távora, 2134 Nova Iguaçu - RJ - Brasil CEP: 26275-580, , Rio de Janeiro

    Spørgsmål