Keystone logo
Universidade Metropolitana de Santos (UNIMES)

Universidade Metropolitana de Santos (UNIMES)

Universidade Metropolitana de Santos (UNIMES)

Introduktion

Den CEUBAN - center Unified Bandeirante begyndte sine aktiviteter den 20. juni 1968 under sit tidligere navn for Byggeri Society of Physical Education Santos.

• I april 1969 blev det skabt sin første fakultet - Det Physical Education, som arbejdede på stedet i Brasilien Football Club. I øjeblikket fakultetet of Physical Education - er FEFIS installeret på Campus II (Av. Ulemper. Nebias, 536); • Fra 1972 begyndte at drive College of Education and Human Sciences "Prof. Laertes de Carvalho "tilbyder kurser i pædagogik og samfundsfag. I samme år, begyndte han School of Business and Administrative Sciences i Santos, med kurser i Business Administration og Business Administration med fokus i international handel, den første af disse kursus i landet; • I 1976 institutionen skabte Tandlægeskolen i Santos, der tilbyder forløbet af Tandpleje og ekspertise inden for proteser, endodonti, ortodonti og pædiatrisk tandpleje. Det Naturvidenskabelige Dentistry, dag, tilbyder specialiserede kurser i 12 områder, og stole på forskellige klinikker for tandpleje til samfundet, og nåede et gennemsnit på 500 procedurer om dagen; • I 80'erne begyndte UNIMES at studere Economics (86), inden for den administrative og faglige struktur for Det Naturvidenskabelige administrative og kommercielle Sciences. Selv i 1986, foretaget ændringer i den organisatoriske struktur, oprettelse af sammenlægningen af ​​School of Business and Administrative Sciences i Santos med det økonomiske fakultet. Denne koalition vises School of Regnskab; • I 1992 begyndte at tilbyde en anden banebrydende kursus i regionen, kurset Marketing. I 1996 etablerede han kurset i Business Administration med vægt på transport og logistik. I år startede også School of Engineering og teknologiske Sciences, der tilbyder de Food Engineering kurser, Computer Engineering, datalogi og Produktion Engineering (kemi); • Også i 1996, startede veterinærmedicinske fakultet, såvel som den første Universitetshospital for Veterinær Medicin (Hovet), som i øjeblikket opererer på lokaler Campus IV Morro da Nova Cintra; • I 1997 indviede sin School of Law. I samme år (97), institutionen begyndte aktiviteterne i Sundhedsvidenskabelige Fakultet ved School of Medicine. Medicin er blevet en generator kerne af viden, der søger at integrere undervisning, forskning og efteruddannelse i regionen. Konsolidering sine operationer inden for sundhed, i 2001, blev det skabt sygepleje kursus, der blev tilbudt fra 2002.

I den post-graduate kursus, ud over specialiserede kurser, der er målrettet specielt til sundhedssektoren, banken også begyndt at tilbyde kurser i viden om nye kurser, der blev konsolideret. Desuden UNIMES har en kandidatgrad (strengt taget kandidat) i filosofi i lov og Diffuse og kollektive rettigheder, der tilbydes af Law School.

Placeringer

  • Santos Dumont

    Campus Bandeirante I Rua da Constituição, nº 374 Vila Nova – Santos – SP CEP 11015-470, , Santos Dumont

    Programmer

    Spørgsmål