Keystone logo
Universidade Presidente Antônio Carlos (UNIPAC)

Universidade Presidente Antônio Carlos (UNIPAC)

Universidade Presidente Antônio Carlos (UNIPAC)

Introduktion

Den UNIPAC- University præsident Antonio Carlos begyndte sine aktiviteter i byen Barbacena, i 1965, og dens grundlægger professor Boniface Andrada.

Den Unipac-JF Campus II medlem af universitetets præsident Antonio Carlos- Unipac har sin oprindelse i 1996 med oprettelsen af ​​School of Accounting på Dr. José Rua Cesario 175 i District of Juiz de Fora Steps registrerer stærk efterspørgsel.

To år senere, han installerede den første af Juiz de Fora taleterapi naturligvis givet forventning om juizforana uddannelsesinstitutionerne og har betydelig efterspørgsel på grund af de manglende fremskridt i byen og regionen.

I 2000 blev det bygget ny bygning i kvarteret gårde Bethania med moderne laboratorier og særlige faciliteter, der er nødvendige for at lære deres akademiske områder af humaniora, fysisk og sundhed.

I overensstemmelse med sin ekspansion plan blev skabt flere kurser i overensstemmelse med de Juiz de Fora behov og regionale omgivelser, bliver den integrerede Campus, University præsident Antonio Carlos, holde Humanistiske Fakultet og videnskab med kurser administration, regnskab og massekommunikation Kvalifikation: Journalistik og turisme; Institut for Juiz de Fora Uddannelse med Højere Normal Course Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet med Biomedicin kurser, idræt, Sygepleje, Apotek, Fysioterapi, Ernæring, Veterinary Medicine, Biologisk Institut; Sundhedsvidenskabelige Fakultet ved School of Medicine; Juridiske Fakultet og Samfundsvidenskab med loven Course og Institut for Teknologi og sekventielle Studier af Juiz de Fora med Technology kurser i Miljø, Teknologi i Marketing Management Technology i Business Informatics og Teknologi i Sikkerhed.

I årenes løb, efter at have afsluttet dine mål og efter at have absorberet efterspørgslen i Juiz de Fora, blev nogle kurser elimineret, og dermed udvide antallet af pladser for de eksisterende.

At være i sin 16. leveår i øjeblikket har cirka 230 lærere, herunder læger, lærere og eksperter fuldt ud opfylder MEC bestemmelser og udvikle deres undervisning i flere af institutionens kurser i henhold til deres mission, som er: "Nå for midt i uddannelse, forskning og Extension, viden for Filosofi for Videnskab, Teknologi og teknikker i almindelighed, at bidrage til og påvirke udviklingen af ​​sociale områder i regionen Minas Gerais og Brasilien, som også uddanne fagfolk for samfundet. "

Placeringer

  • Juiz de Fora

    Av. Juiz de Fora, 1100 - Granjas Bethânia, Juiz de Fora -MG -CEP 36048-000, , Juiz de Fora

    Spørgsmål