Keystone logo
University of Bordeaux Master i kræftbiologi
University of Bordeaux

Master i kræftbiologi

Bordeaux, Frankrig

2 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Sep 2024

EUR 400 / per year *

På campus

* årlige registreringsgebyrer beregnes i henhold til University of Bordeaux reglerne

Introduktion

Dette internationale kandidatprogram giver uddannelse, der udvikler en bred forståelse af grundlæggende baser og nye områder inden for kræft, fra grundlæggende celle- og molekylærbiologi af kræft til translationel og klinisk forskning.

Program faktablad

  • Uddannelsens varighed: 2 år (120 ECTS).
  • Niveau: Master of Science.
  • Studieafgifter: Årlige gebyrer beregnes i henhold til reglerne og bestemmelserne i University of Bordeaux .
  • Akademisk samarbejde: Studerende kan få mulighed for at udføre deres praktik med følgende universiteter: Federal University of Health Sciences i Porto Alegre (Brasilien), McGill University (Canada), University of Arizona (USA), University of Lissabon (Portugal), University of Missouri (USA), University of Saragossa (Spanien) samt med forskellige internationale partnere fra cancerforskningslaboratorierne på University of Bordeaux .

Programoversigt

Master i Cancer Biology er et af de fire uddannelsesgivende spor i Biology and Health Master. Uddannelsen er primært forskningsorienteret med vægt på tværfaglige tilgange til studiet af kræft.

Uddannelsen omfatter to forskningspraktik i laboratorier: en to måneder lang praktik på første år og en fem måneder lang praktik på andet år. Studerende lærer om de grundlæggende baser og nye områder inden for kræft, fra grundlæggende celle- og molekylærbiologi af kræft til translationel og klinisk forskning. De nyder godt af åben adgang til state-of-the-art teknologiske værktøjer og direkte interaktion med ekspertforskere inden for kræftbiologi.

Programmet dækker de grundlæggende molekylære og cellulære mekanismer, der driver onkogenese, de komplekse interagerende cellulære og molekylære netværk med tumormikromiljøet, der dikterer cancerudvikling og metastatisk spredning, de kliniske aspekter af cancerpatologi og terapeutiske muligheder. Udviklingen af kritisk analyse og kreative færdigheder, der skal anvendes i udformningen af forskningsforslag, adgang til og bearbejdning af eksperimentelle data og litteratursøgninger er også vigtige komponenter i programmet.

Styrker ved denne kandidatuddannelse?

  • Stærke forbindelser til et netværk af forskningslaboratorier (det franske nationale center for videnskabelig forskning - CNRS, det franske nationale institut for sundhed og medicinsk forskning - INSERM, University of Bordeaux og internationale laboratorier), der beskæftiger sig med en bred vifte af problematik inden for onkologi.
  • State-of-the-art teknologier til kræftdiagnose og behandlinger.
  • Et stærkt tværfagligt forskningsdynamik og læringsmiljø giver studerende mulighed for at interagere med ikke kun biologer, klinikere og andre sundhedsprofessionelle, men også fysikere, matematikere, kemikere, dataloger og videnskabsfilosoffer, der arbejder inden for kræftområdet.

Indlæggelser

Læreplan

Karrieremuligheder

Om skolen

Spørgsmål