Keystone logo
© BIMM University
University of Brighton- Doctoral College

University of Brighton- Doctoral College

University of Brighton- Doctoral College

Introduktion

Din ph.d. ved University of Brighton vil udvikle dine faglige færdigheder som forsker i din valgte disciplin og gøre dig i stand til at yde dit originale bidrag til viden, arbejde sammen med dedikerede akademikere i et levende, støttende fællesskab.

University of Brighton har en rig videnskabelig historie, især inden for anvendt forskning. Vi er stolte af akademisk arbejde, der har en stor offentlig indflydelse, af vores innovative tilgange til generering og formidling af viden og vores del i udviklingen af nye og underrepræsenterede discipliner.

Vi har en misundelsesværdig erfaring med at forberede eleverne på deres plads i den bredere verden. Vores ph.d.-studerende drager fordel af en tilgang, der anerkender værdien af et stringent forskningsstudie og de overførbare færdigheder på højt niveau, der udvikles i arbejdet hen imod en ph.d.-afhandling. Vi tilbyder også vores studerende fordelen af vores stærke forbindelser til regionale, nationale og internationale forskningsnetværk, industri, offentlige tjenester og faglige sammenslutninger.

Vores støttende miljø vil placere dig med et ekspert tilsynsteam, typisk af to vejledere, og vil integrere dit arbejde i specialistafdelingers forskning. De fleste studerende introduceres som medlemmer af flere forskningsmiljøer; du vil være baseret inden for en specialiseret disciplinærskole og inden for fokuserede forskningsgrupper og/eller Centers of Research and Enterprise Excellence (COREs). Du vil også have muligheder for at slutte dig til studerende på tværs af universitetet gennem vores Doctoral College og dets træningsprogrammer.

Vi anerkender ph.d.-forskning som livsnerven for alle universiteter; vi byder vores ph.d.-studerende velkommen som den næste generation af forskere og forskere, der vil fortsætte missionen om at generere ny viden og adressere de globale udfordringer, som vi alle står over for.

Indlæggelser

Placeringer

  • Brighton

    Mithras House Lewes Road, BN2 4AT, Brighton

Spørgsmål