Keystone logo
University Of Cumbria BSc (Hons) i sygepleje med veje i sygepleje til voksne eller mental sundhed (forhåndsregistrering)
University Of Cumbria

BSc (Hons) i sygepleje med veje i sygepleje til voksne eller mental sundhed (forhåndsregistrering)

Carlisle, Det Forenede Kongerige

3 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Sep 2024

GBP 16.400 / per year *

På campus

* international | Storbritannien: £9.250 pr. akademisk år

Introduktion

Mental Health Nursing har til formål at yde støtte og omsorg for sårbare individer på tværs af levetiden for at opfylde deres individuelle behov, ved at kombinere sygeplejeværdier med moderne viden, ekspertise, kommunikation og interpersonelle færdigheder for at danne stærke terapeutiske relationer.

Vores kursus er designet til at give dig de faglige og akademiske kvalifikationer, du skal bruge for at tilmelde dig Sygepleje- og Jordemoderrådet og praktisere som psykisk sygeplejerske. Denne grad vil give grundlaget for dine fremtidige karrierevalg gør det muligt for dig at arbejde som en mental sundhedssygeplejerske i en række forskellige indstillinger, herunder indlagte og lokale tjenester og specialiserede centre for excellence såsom spiseforstyrrelser, hukommelsesvurdering, Drug & Alkohol eller retsmedicinsk og fængselsvæsen.

På dette kursus vil du...

  • Arbejd sammen med personer, der oplever psykisk sygdom, langvarige lidelser og betydelige bekymringer om psykisk velvære, og giv tid og støtte til at hjælpe dem med at komme sig.
  • Brug simuleringsfaciliteter af høj kvalitet sammen med din praksiserfaring og akademiske forelæsninger.
  • Foretag anbringelser i en bred vifte af miljøer, der dækker børne-, voksen- og ældrepleje, i både indre by og landdistrikter.
  • Lær af erfarne behandlere med klinisk erfaring inden for en bred vifte af kliniske baggrunde og akademiske interesser.
  • Hør førstehåndsberetninger om historier i sundhedsvæsenet fra individuelle levede oplevelser.
  • Opnå en faglig kvalifikation som uddannet sygeplejerske, sideløbende med en varieret erfaring med praksisområder, hvormed du kan overveje dine fremtidige karrieremuligheder.

Programundervisning

Indlæggelser

Om skolen

Spørgsmål