Keystone logo
University of Gothenburg, Sahlgrenska Academy (Faculty of Medicine) Kandidat i folkesundhedsvidenskab
University of Gothenburg, Sahlgrenska Academy (Faculty of Medicine)

Kandidat i folkesundhedsvidenskab

Gothenburg, Sverige

2 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

02 Sep 2024

SEK 310.000 / per course

På campus

Introduktion

Kandidatuddannelsen i folkesundhedsvidenskab er for dem, der interesserer sig for sundhed og folkesundhed. Vores program giver eleverne de færdigheder, de har brug for til at arbejde strategisk og praktisk med folkesundhed, både nationalt og internationalt. Du vil lære de individuelle og strukturelle faktorer, der påvirker sundheden, og hvilke betingelser, der sikrer individer et godt helbred og sundhedsmæssig lighed. Efter at have gennemført programmet, vil du have en række karrieremuligheder og kan fortsætte på ph.d.-studier.

Er du interesseret i sundhed og forbedring af folkesundheden? Vil du gøre en forskel og er drevet af tanken om at sikre ligestilling i sundhed? Så skal du søge ind på kandidatuddannelsen i folkesundhedsvidenskab. Vores elever er uddannet til at kunne arbejde med folkesundhed, både nationalt og internationalt. Vi tilbyder et internationalt studiemiljø, hvor du vil møde andre studerende fra hele verden.

Hvorfor er der så store forskelle i sundhed blandt forskellige grupper af mennesker? Hvad er de relevante faktorer, der påvirker sundheden, og hvordan kan vi forbedre menneskers liv? Det er nogle af de folkesundhedsudfordringer, vi står over for. Der er behov for et vidtspændende og tværfagligt perspektiv for at mindske forskelle mellem grupper og opnå langsigtede og retfærdige forbedringer af folkesundheden. Der er behov for uddannede folkesundhedsforskere til at studere disse spørgsmål og til at formulere og evaluere folkesundhedsindsatsen.

Kandidatuddannelsen i folkesundhedsvidenskab underviser de studerende i feltets centrale teorier og metoder. Dette to-årige program undervises på engelsk. Målet med uddannelsen er at give dig de værktøjer, der skal til for at kunne planlægge, gennemføre og evaluere folkesundhedsarbejdet og arbejde for at mindske systematiske forskelle i sundhed i befolkningen.

Du vil også lære om epidemiologi, socialepidemiologi, kvantitative og kvalitative forskningsmetoder og sundhedsøkonomiske teorier og metoder. Vi tilbyder både et introduktions- og videregående kursus i sundhedsøkonomi.

Hvad vi tilbyder

  • Internationalt miljø – mød lærere og elever fra hele verden
  • En blanding af akademiske baggrunde – læs med læger, lærere, advokater og andre professioner
  • Introduktions- og videregående kursus i sundhedsøkonomi
  • Mulighed for længere praktikophold
  • Muligheder for studier og praktik i udlandet
  • Centralt beliggende campus tæt på restauranter og underholdning
  • Et stenkast fra Slottsskogen Park, Botanisk Have og andre grønne områder

Indlæggelser

Programundervisning

Faciliteter

Om skolen

Spørgsmål