Keystone logo
University of Hertfordshire MSc Klinisk Dermatologi
University of Hertfordshire

MSc Klinisk Dermatologi

1 Years

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 1.580 *

På campus

* ovenstående pris er pr. 30 point for britiske studerende

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

"På grund af den igangværende coronavirus -pandemi kan undersøgelser blive erstattet af en alternativ form for vurdering i løbet af studieåret 2021/2022. Se programspecifikationen på disse sider for yderligere detaljer."

Kandidatuddannelsen Klinisk dermatologi er udviklet for at imødekomme behovene hos praktiserende læger med en særlig interesse i hudsygdomme, mens de drager fordel af delt, tværprofessionel læring. Dette dermatologiprogram er unikt ved, at det rekrutterer både britiske/EU og internationale læger og allierede sundhedspersonale til denne specialister -kandidatgrad og giver en række undervisede postgraduate dermatologimoduler. Der er begrænsede pladser, så det anbefales at anvende tidligt.

Kandidatuddannelsen Clinical Dermatology henvender sig til praktiserende læger, der ønsker at tage yderligere specialistuddannelse og udvikle karrieremuligheder inden for dermatologi og hudintegritet. Dette postgraduate kursus tilbyder et struktureret akademisk program i klinisk dermatologi med vægt på håndtering af kroniske hudsygdomme, men fokuserer ikke på kosmetiske dermatologiske procedurer. Æstetiske praktiserende læger med klinisk erfaring inden for dermatologi, der ønsker at øge deres viden om kronisk hudsygdom, er velkomne.

Hvem skal ansøge?

Klinikere, der ønsker at udvikle ekspertise og få erfaring inden for dermatologi og hudsygdomme, herunder hospitalslæger, familiepraktiserende læger, æstetiske praktiserende læger, specialsygeplejersker og farmaceuter.

Studerende får tid til ferie i julen, påsken og august. Størstedelen af de studerende er selvfinansierede, selvom nogle får priser fra deres respektive regeringer, stipendier og arbejdsgivere.

*Ansvarsfraskrivelse: Dette program er kun designet og beregnet til uddannelsesmæssige formål. Afslutning af kursus og besiddelse af MSc godkender ikke praktiserende læge til at betragte sig selv som specialist i dermatologi. De nuværende retningslinjer for British Association of Dermatologists skitserer de væsentlige krav for at opfylde GPwSI's rolle i Dermatology and Consultant Dermatologist i Storbritannien. Lokale retningslinjer gælder for udenlandske studerende, der bør rådføre sig med det relevante ledelsesorgan.

Vurdering

Kandidatuddannelsen Klinisk dermatologi vurderes ved hjælp af en række forskellige vurderingsstrategier, herunder skriftlige opgaver, præsentationer, plakatudvikling, tests med korte svar, projekter og klinisk præstation (OSCE). Studerende forventes at anvende kurser til deres egne kliniske praksismiljøer.

Gennemførelse af et kvalitetsforbedringsprojekt ved programmets afslutning giver mulighed for at lære mere om kvalitetsforbedringsmetoder såsom dataindsamling, problemdefinition og diagnose, generering og udvælgelse af potentielle ændringer og implementering og evaluering af disse ændringer med støtte fra specialiserede vejledere . Mange studerende går i gang med at implementere deres specifikke projekt, foretager ændringer i dermatologi praksis, leder teams og forbedrer patientplejen.

Indlæggelser

Læreplan

Programresultat

Programundervisning

Karrieremuligheder

Faciliteter

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

  • Residences program i Dermatovenerology
    • Novosibirsk, Rusland
  • Master i æstetisk dermatologi
    • Atarfe, Spanien
  • MSc Clinical Dermatology
    • Cardiff, Det Forenede Kongerige