Keystone logo
University of Johannesburg BSc Hons i fysiologi
University of Johannesburg

BSc Hons i fysiologi

Johannesburg, Sydafrika

1 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

ZAR 43.121 / per year *

På campus

* undervisningsestimat pr. år | indkvartering af indkvartering: USD 2500 pr. år

Introduktion

BSc Hons Fysiologi består af 8 moduler og et projekt, der forbereder den studerende til yderligere postgraduate studier. Afdelingen bestemmer tilgængeligheden af moduler.

På University of Johannesburg “Fremtiden. Reimagined.” er ikke blot en iørefaldende sætning

Institutionen tager føringen på tværs af Afrika i den fjerde industrielle revolution Tænkning, genintegrering af fremtiden for alle discipliner 4IR er den næste bølge af industrialisering, som vi er nødt til at forstå og forme for at opbygge fremtiden for dette land - og det Afrikanske kontinent - så rigtigt fortjener. 4IR handler ikke kun om robotik og automatisering; det handler om samfundets fremgang for at styrke mennesker og løfte generationer.

Når verden bevæger sig ind i den fjerde industrielle revolution, gør UJ det også med "Uddannelse 4IR" - bringer 4IR-tænkning og teknologi ind i læseplanen på tværs af forskellige kurser og bruger innovative blandet-læringsteknologier. Dette betyder, at UJ-kandidater er bedre forberedt på at omfavne fremtiden for erhvervslivet, da AI og 4IR spiller en større rolle i den måde, vi lever og arbejder på.

På University of Johannesburg er det vores pligt at omfavne og navigere i de fremtidige ledere i vores land stolt og frimodigt gennem de ufattelige kompleksiteter i 4IR, så de kan drage fuld fordel og levere en bedre morgendag. Fremtidige ledere som dig! Her leder vi modig samtale; skubbe og forme designet til en ny i morgen. Her tager vi handling og bygger den nye verden.

Indlæggelser

Om skolen

Spørgsmål