Keystone logo
University of Lincoln BSc (Hons) idræts- og træningsterapi
University of Lincoln

BSc (Hons) idræts- og træningsterapi

Lincoln, Det Forenede Kongerige

3 Years

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På campus

* internationale studerende pr. niveau | UK studerende: £9.250 pr. niveau

Oplev Lincoln, uanset hvor du er i verden

Introduktion

Sportsterapi er et dynamisk område, og terapeuter er en afgørende del af medicinske teams i mange sportsklubber, der arbejder sammen med fysioterapeuter, sportsmedicinere og sportsforskere.

BSc (Hons) Sport and Exercise Therapy ved Lincoln giver en akademisk grad sideløbende med en erhvervsmæssig kvalifikation, der giver eleverne chancen for at udvikle de færdigheder, der er nødvendige for at arbejde inden for sportsterapiindustrien.

Kurset giver de studerende mulighed for at anvende idrætsvidenskabelig viden og principper til vurdering og behandling af skader i en sportslig sammenhæng. Ud over at fokusere på teori og praksis for sportsterapi, har eleverne chancen for at udvikle deres forståelse af anatomi og fysiologi, biomekanik og sundhedsrelateret fitness.

Graden er udviklet som svar på den stigende rolle, som sportsterapi kan spille i at forbedre sundheden. Efter vellykket afslutning skal eleverne være i stand til at vurdere atleter med en bred vifte af sportsskader, forstå anvendelsen af sportsterapibehandlinger og implementere rehabiliterings- og skadesforebyggende programmer.

Kurset er udviklet i samarbejde med The Society of Sports Therapists, et akkrediterende tilsynsorgan for idrætsterapiprogrammer.

"Disse oplysninger var korrekte på tidspunktet for udgivelsen (juli 2023)"

Indlæggelser

Programundervisning

Faciliteter

Om skolen

Spørgsmål