We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

University of Massachusetts

University of Massachusetts

University of Massachusetts

Introduktion

University of Massachusetts Medical School blev grundlagt i 1962 for at tilbyde overkommelig medicinsk uddannelse af høj kvalitet til statsbeboere og for at øge antallet af primærlæger, der praktiserer i underserverede områder af staten. Det er konsekvent rangeret af US News & World Report som en af de førende medicinske skoler i landet for uddannelse i primærpleje.

Forskningsvirksomheden modtog ca. 250 millioner dollars i føderale og private forskningsstipendier og kontrakter i regnskabsåret 2018. Institutionen er forpligtet til at forbedre sundheds- og videnskabsuddannelse, sikre samfundets sundhed, opbygge en forskelligartet arbejdsstyrke og berige liv gennem omfattende samfundsmæssig rækkevidde.

Beliggende i Worcester, Massachusetts, er University of Massachusetts Medical School en af fem University of Massachusetts .

Placeringer

  • Worcester

    North Lake Avenue,55, 01655, Worcester

    Spørgsmål