Keystone logo
University of Miskolc

University of Miskolc

University of Miskolc

Introduktion

Campus for traditioner, viden og fællesskabsånd

Beliggende i en afslappet atmosfære

En unik campus i et smukt naturligt miljø, opdaterede laboratorier, foredragssale, værksteder, sovesale og faciliteter til sport, kultur og underholdning - dette er University of Miskolc .

Grundlagt i 1735, som et institut for uddannelse af specialister til minedrift og metallurgi, der tjener som model for mange polytekniske institutter i verden, har University of Miskolc altid indtaget en betydelig position inden for dyrkning af videnskaber, i professionel uddannelse og træning. I løbet af de sidste par årtier af det 20. århundrede udviklede institutionen sig til et fuldt udbygget farverigt universitet med de traditionelle tre tekniske fakulteter (Earth Sciences, Materials Sciences, Mechanical Engineering og Informatics) og de nye fakulteter for økonomi, jura, kunst og Humaniora, sundhedspleje og musik, også efteruddannelseskurser eller erhvervsuddannelse på højere niveau. Universitetet har cirka 10.000 studerende og tæt på 600 videnskabelige medarbejdere assisteret af omtrent lige mange tekniske og administrative medarbejdere.

De fleste bygninger på universitetet kan findes i Egyetemváros ('University Town'), et unikt og rummeligt campus, som blev bygget efter den amerikanske campusmodel og er omgivet af en stor park. Universitetsbyen – med sit 850.000 kvadratmeter store område – er en del af byen Miskolc. Bartók Béla Music Institute, som blev integreret i universitetet i 1997, kan findes i Palace of Music i centrum.

Universitetet har samarbejdsaftaler med over 150 udenlandske universiteter, sammen med 160 bilaterale aftaler i ERASMUS-mobilitetsprogrammet. University of Miskolc er den første ungarske institution, der vandt 'Higher Education Quality Award' i 2008.

De lange historiske traditioner kombineres med nye retninger inden for forskning og uddannelse. Den høje kvalitet af uddannelse på University of Miskolc demonstreres ikke kun af antallet af professionelle priser, der er modtaget, men også af den stigende interesse fra udenlandske og ungarske studerende for at vælge University of Miskolc til at forfølge studier på højeste akademiske niveau. Vores kandidater efterspørges af en bred skala af potentielle arbejdsgivere.

Miskolc er en by beliggende i det nordøstlige Ungarn og har været mest kendt for sin industri. Det er også sæde for Borsod-Abaúj-Zemplén County og det videnskabelige og kulturelle centrum i den nordungarske region.

Fra Miskolc er den berømte Tokaj-vinregion inden for rækkevidde, og gode udflugter kan tages til de nærliggende bjerge og søer eller til historiske byer, herunder Eger, Sárospatak og det smukke Szilvásvárad.

University of Miskolc byder velkommen til målrettede og motiverede studerende, der sigter efter at blive kvalificeret i et traditionelt, men moderne og friskt akademisk miljø.

Indlæggelser

Campus funktioner

 • Campus størrelse:

  30

 • Skiller sig ud fra arkitektur:

  4

 • Antal bygninger:

  13

 • Indkvartering:

  7 dormitories

Placeringer

 • Miskolc

  H-3515 Miskolc-Egyetemváros, , Miskolc

Spørgsmål