Keystone logo
University of Ostrava - Faculty of Medicine

University of Ostrava - Faculty of Medicine

University of Ostrava - Faculty of Medicine

Introduktion

Det medicinske fakultet er den yngste medicinske fakultet i Tjekkiet. Fakultetet har i øjeblikket omkring 1700 studerende i 27 uddannelser med over 400 studerende hvert år. Kandidater er veludstyrede til at forfølge karriere i en lang række medicinske og sundhedsmæssige erhverv. Fakultetets kerneuddannelse er den seksårige kandidatgrad i generel medicin (denne 'lange' kandidatgrad kræver ikke en forudgående bachelorgrad); Dette program giver eleverne et komplet udvalg af viden og praktiske færdigheder, der er nødvendige for at forfølge en karriere inden for medicin.

Undervisning på fakultetet fokuserer på at udvikle elevernes praktiske færdigheder ved at inkorporere praktiske placeringer i undervisningssystemet fra første semester. Indtagelsen af ​​elever er begrænset for at muliggøre en individuel tilgang Praktisk træning er organiseret i små grupper, så eleverne kan opleve individuel kontakt med patienterne. Fakultetet bruger en række moderne undervisningsudstyr og -metoder, herunder simulatorer; Vi introducerer også et system med live-udsendelser fra udvalgte operationelle teatre på Ostrava Universitetshospital, som er et værdifuldt undervisningshjælpemiddel. Fakultetet er også pioner i brug af simuleringsbaserede undervisningsmetoder ved hjælp af multimedier, praktiske simuleringsværktøjer og eksperimentelle undervisningsfaciliteter.

Studerende har mulighed for at tilbringe en del af deres studier i udlandet - både i Europa (vi har forbindelser med over 40 partnerinstitutioner som led i Erasmus + -programmet) og videre.

Fakultetet arbejder tæt sammen med Ostrava Universitetshospital (som omfatter en række højt specialiserede afdelinger), to andre store sygehuse i Ostrava og en række andre læge- og sundhedsinstitutioner i hele regionen, både i den offentlige og private sektor.

Fakultetet har en stærk tilstedeværelse i det medicinske forskningsmiljø. Dets specialiserede hold omfatter Obesitologicenteret (udvikling af behandlinger for fedme), Institut for Nødmedicin (udvikling af reaktioner på potentielle bioterroristiske hændelser og militære konflikter, udvikling af medicinske og kirurgiske metoder til menneskeskabte og naturkatastrofer), Hematooncology Clinic (conducting genomic forskning for at identificere genetiske ændringer, der forekommer hos patienter med hæmatonecologiske lidelser og forebygge effektiv behandling) og Center for Epidemiologisk Forskning (med fokus på epidemiologi i smitsomme og ikke-smitsomme sygdomme samt natur- og arbejdsmiljøet). Fakultetets nøgleforskningsprioriteter afspejler spørgsmål, der er af største betydning for folkesundheden både på nationalt og regionalt niveau. Studerende på fakultetet er tæt involveret i en række forskningsaktiviteter, der regelmæssigt deltager i studietilskudskonkurrencer og studiekonferencer.

Placeringer

  • Ostrava

    University of Ostrava Dvořákova 7 701 03 Ostrava Czech Republic, , Ostrava

    Spørgsmål