Keystone logo
University of Pécs Doktor i tandpleje på engelsk
University of Pécs

Doktor i tandpleje på engelsk

Pécs, Ungarn

5 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 17.350 / per year *

På campus

* Ansøgningsgebyr: 200 USD. / Gebyr for optagelsesprøve: USD 250. / Registreringsgebyr: USD 220.

Introduktion

Undervisningsplanen for det femårige program (10 semestre) er udformet til at forene de grundlæggende og kliniske videnskaber, da man mener, at videnskabelig og faglig udvikling ikke kan adskilles skarpt, men bør foregå sideløbende gennem hele programmet.

I Grundmodulpå de to første år undervises de studerende i grundlæggende videnskaber - medicinske og tandlægelige fag - som er grundlaget for klinisk tandpleje.

I det prækliniske modul bliver de studerende mere fortrolige med den intensive kliniske undersøgelse af de forskellige discipliner inden for tandpleje, som de fortsætter med i det kliniske modul med større vægt på vurdering og behandling af patienter. I dette sidste modul deltager de studerende desuden i valgfrie programmer, kliniske konferencer og hospitalsbaseret praksis. Efter den vellykkede afslutning af programmet tildeles de studerende titlen Doctor of Dentistry.

Diploma

Det eksamensbevis, der udstedes af medicinstudiet, accepteres af alle EU-lande og flere andre lande (Norge, USA, Canada, Israel osv.).

For yderligere oplysninger kontakt venligst:

Optagelse og engelsk Student Service Center

e-mail: [email protected]

telefon: +36 72 536 018 (8:00-16:00)

117077_apply.jpg

Læreplan

Programresultat

Om skolen

Chat with students

Spørgsmål