Keystone logo
University of Skövde BSc i biomedicin
University of Skövde

BSc i biomedicin

Norrmalm, Sverige

3 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

02 Sep 2024

SEK 135.000 / per year *

På campus

* betalingsplan for rater: 67.500 SEK før hvert semester

Introduktion

Hvad forårsager sygdomme? Hvordan kan de diagnosticeres og forebygges? Ved at integrere viden fra det molekylære niveau med det, der sker i kroppen, lærer dette program dig om den menneskelige krop og homeostase både som helhed og som et selvstændigt system. Den viden, der genereres gennem dette program, vil give grundlaget for at forstå, hvordan genetik, miljø og livsstil påvirker vores sundhed, for at skabe nye værktøjer og metoder til at forbedre sundhed og diagnosticering af sygdomme og for at udvikle effektive nye lægemidler.

Om programmet

Studiet Biomedicin er et internationalt program, der gives fuldstændig på engelsk. Fra efteråret 2021 opdateres programmet med et stærkere fokus på arbejdsmarkedet for biomedicin, medicinsk forskning og digital sundhed.

Uddannelsen giver dig en bred uddannelse, lige fra kemi og medicinsk biokemi til celle- og humanbiologi, anatomi, genetik, immunologi, mikrobiologi, molekylærbiologi, farmakologi, fysiologi, infektionsbiologi og det biomedicinske grundlag for sygdomme.

Fokus for dine studier

Studieordningen består af grundkurser i biologi og kemi, med henblik på at tilegne dig den nødvendige viden til videre studier og du vil få et godt grundlæggende kendskab til, hvordan en sund persons krop fungerer. Du vil derefter fortsætte med at studere forskellige sygdomsdebut/-forekomster, og hvordan lægemidler bruges til at helbrede sygdomme. Du vil blive trænet i laboratoriepraksis og videnskabelige metoder. I løbet af det sidste semester vælger du dit specialefagsområde inden for det biomedicinske område, som kan udføres enten på en akademisk institution eller på virksomheder, såsom en medicinalvirksomhed, i Sverige eller i udlandet.

Studere i udlandet

International erfaring og interkulturel kompetence er blevet meget vigtig. I løbet af år to kan du vælge at læse en del af uddannelsen i udlandet på et af vores internationale partneruniversiteter. Et semester eller to på et universitet i udlandet vil øge dine chancer for en international karriere eller at arbejde for en multinational virksomhed. Udvekslingsstudier giver dig også forbedrede sprogfærdigheder, nye perspektiver og et internationalt netværk.

Der er forskellige muligheder for at studere i udlandet, alt efter hvad du studerer og hvor du vil hen. Studerende opfordres til at studere en del af programmet på et af vores internationale partneruniversiteter, herunder King's College London.

Yderligere undersøgelser

Biomedicinuddannelsen giver et solidt grundlag for videre studier på kandidatniveau. Efter din bachelorgrad kan du fortsætte dine studier med en 1-årig kandidatuddannelse (60 ECTS-point) eller en 2-årig kandidatuddannelse (120 ECTS) på University of Skövde eller på et af vores partneruniversiteter eller andre højere læreanstalter – i Sverige og i udlandet.

Forskning

De fleste ledende medarbejdere på instituttet udfører også aktiv forskning, i nogle tilfælde som led i større forskningsprojekter. Få mere at vide om vores forskning på TRIM-siden for translationel medicin.

Indlæggelser

Karrieremuligheder

Om skolen

Spørgsmål