Keystone logo
University Of South Carolina- Lancaster

University Of South Carolina- Lancaster

University Of South Carolina- Lancaster

Introduktion

Vi tilbyder kvalitetsuddannelse, og vi hjælper dig med at udnytte alt, hvad vi har at tilbyde. Du kan blive tæt på hjemmet eller arbejde i de første to år og derefter afslutte online eller på campus. Du kan få det til at fungere. Din tid er nu!

Grundlagt i 1959 er vores den ældste af University of South Carolina's fire regionale campusser. Siden da er campus og studentergruppe vokset, men vores mission er den samme. Vi er dedikeret til at forberede de studerende til at fortsætte deres uddannelse på universitetet og gennem hele livet.

Vi indrømmer alle studerende, der viser løfte om akademisk succes. De fleste af vores studerende er første generation universitetsstuderende fra landdistrikter, små byer og byer over det centrale Piemonte-område i Carolinas. Gennem en bred forpligtelse til egenkapital, et omfattende stipendie- og økonomisk hjælpeprogram og en række kursus tilbud på hverdage og aftener søger University of South Carolina Lancaster at gøre uddannelse tilgængelig, overkommelig og praktisk for beboerne i dette område.

Placeringer

  • Lancaster

    Hubbard Drive,476, 29720, Lancaster

    Spørgsmål