Keystone logo
USC Alfred E. Mann School of Pharmacy and Pharmaceutical Sciences

USC Alfred E. Mann School of Pharmacy and Pharmaceutical Sciences

USC Alfred E. Mann School of Pharmacy and Pharmaceutical Sciences

Introduktion

120405_SoP_InnovationExcellence.jpg

Fed skriftligt!

I mere end 100 år har USC School of Pharmacy fungeret som et fyrtårn for innovation og fremragende inden for farmaceutisk uddannelse, forskning og praksis, og har længe været rangeret af US News

USC er hjemsted for den eneste apotekskole, der spænder over hele spektret af farmaceutisk udvikling og klinisk service - fra opdagelse af lægemidler til lovgivningsmæssige tilgange til sikkert at flytte lægemidler og medicinsk udstyr til markedet, fra levering af pleje i forskellige omgivelser til evaluering af virkningen af pleje af patientresultater såvel som omkostninger til sundhedsvæsenet. Vores kliniske fakultetsmedlemmer smider nye veje og identificerer bedste praksis i en lang række plejemiljøer.

Skolen har modtaget store tilskud fra National Institute of Health til udvikling af betydelige opdagelser inden for kræft, Alzheimers sygdom og diabetes samt fra Center for Medicare og Medicaid Innovation for at sikre en sikker og optimal brug af medicin og til at udvikle innovationer til forbedring af patientens resultater, mens omkostningerne begrænses. Skolen tilbyder tempo-indstillede kandidatuddannelser, der er udstyret arbejdende fagfolk med nye færdigheder til at udmærke sig i det skiftende markedsplads. Og vores partnerskab i USC Leonard D. Schaeffer Center for Sundhedspolitik og Økonomi giver evidensbaseret forskning, der bekræfter den vedvarende værdi af farmaceuters bidrag til samarbejdspraksis.

USC School of Pharmacy er den eneste private apotekskole på et større campus på sundhedsvidenskabsområdet, der sætter vores studerende i nærheden af fire større hospitaler.

Endvidere drager fordel af USC School of Pharmacy- studerende et omfattende netværk af tilknyttede virksomheder på ca. 300 steder og mere end 400 frivillige fakulteter og præfektorer, hvoraf mange er USC School of Pharmacy-alumner. Skolen ejer og driver også fire lokale apoteker og et specialapotek.

120409_USC_Doheny-e1504207258947.png

Uddannelsesmuligheder: bacheloruddannelse, kandidatuddannelse og ph.d.-doktor (PharmD)

Skolen leverer en lang række grad- og certifikatprogrammer, lige fra skolens største - Doctor of Pharmacy (PharmD) og dens talrige fælles- og dobbeltuddannelsesmuligheder - til højt anerkendte kandidater og ph.d.-programmer. Opholds- og stipendjemuligheder, der tilbydes gennem skolen, er også omfattende.

Graduate Programs

Kandidater fra USC School of Pharmacy's tværfaglige ph.d. og kandidatuddannelser er meget efterspurgt af førende institutioner inden for akademia, industri og regering. Disse programmer omfatter en unik videnskabelig ramme fra opdagelse, levering og udvikling af medikamenter til anvendelse af genetik og genomik til eksperimentel og klinisk translationel forskning.

farmaceutisk

 • Ph.D. Program
 • MS i molekylær farmakologi
 • MS i farmaceutiske videnskaber
 • Klinisk

Sundhedsøkonomi

 • Ph.D. i sundhedsøkonomi
 • MS i farmaceutisk økonomi og politik
 • Progressiv MS i sundhedsøkonomi

Sundhedsvæsenets beslutning analyse

 • MS i sundhedsvæsenets beslutningsanalyse
 • MS i biofarmaceutisk marketing

Regulatory Science

 • Doktorgrad i reguleringsvidenskab
 • MS i reguleringsvidenskab
 • MS I Management of Drug Development
 • MS i medicinsk produktkvalitet

120408_Daryl-Davies.jpg

Doctor of Pharmacy (PharmD)

USC School of Pharmacy etablerede landets første PharmD-program i 1950 og er fortsat en pioner inden for den innovative uddannelse og forberedelse af morgendagens praktiserende farmaceuter.

Det største uddannelse inden for Pharmacy School, det fireårige PharmD-program på fuld tid, giver studerende:

 • Et unikt program for apotekspraksisoplevelse, der begynder det første studieår, der giver studerende øjeblikkelig og gradvis udfordrende klinisk oplevelse.
 • Et omfattende tilbud af programmer med dobbelt grad, fælles grad og certifikater.
 • Det største alumninetværk af farmaceuter i regionen, som kan yde værdifuld karrierehjælp til kandidater, der kommer ind i farmaceutisk erhverv.

Kandidater fra USCs PharmD-program er meget efterspurgt af arbejdsgivere i hele USA for en lang række karrieremuligheder.

Før-pharmacy bacheloruddannelse

USC School of Pharmacy's bacheloruddannelser opfordrer talentfulde studerende til at forfølge karrierer inden for apotekområdet og tilbyder en hovedfag i farmakologi og medikamentudvikling og en mindreårig i videnskab og styring af biomedicinsk terapeutik. Bachelorstuderende og mindreårige er designet til bedre at forberede kandidater med fokus på præ-apotek, præmedicin og andre sundhedsrelaterede erhverv.

120407_Keck.jpeg

Karriere

U.S.C. Vores seneste kandidater arbejder i organisationer som Allergan, Eli Lilly, Biogen, Johns Hopkins School of Medicine, US Food and Drug Administration, Stanford University, Novartis Institute for Biomedical Research, Amgen, Medtronic, Shimadzu Scientific, Harvard University, Merck, Genentech og Facebook.

Mange af vores MS-grader er STEM-anerkendt til OPT.

Placeringer

Placeringer
 • University of Southern California 1985 Zonal Avenue, , Los Angeles

Spørgsmål