Keystone logo
USC Alfred E. Mann School of Pharmacy and Pharmaceutical Sciences

USC Alfred E. Mann School of Pharmacy and Pharmaceutical Sciences

USC Alfred E. Mann School of Pharmacy and Pharmaceutical Sciences

Introduktion

USC er hjemsted for den eneste apotekerskole, der spænder over hele spektret af farmaceutisk udvikling og klinisk service - fra lægemiddelopdagelse til regulatoriske tilgange til sikker flytning af lægemidler og medicinsk udstyr til markedet, fra levering af pleje i forskellige omgivelser til evaluering af virkningen af pleje på patientresultater samt sundhedsomkostninger. Vores kliniske fakultetsmedlemmer går nye veje og identificerer bedste praksis i en bred vifte af plejemiljøer.

Skolen har modtaget store bevillinger fra National Institutes of Health til udvikling af væsentlige opdagelser inden for kræft, Alzheimers sygdom og diabetes, og fra Center for Medicare og Medicaid Innovation for at sikre sikker og optimal brug af medicin og for at udvikle innovationer mht. forbedre patientresultaterne og samtidig reducere omkostningerne. Skolen tilbyder temposættende masteruddannelser , der udstyrer arbejdende fagfolk med nye færdigheder til at udmærke sig på den skiftende markedsplads. Og vores partnerskab i USC Leonard D. Schaeffer Center for Sundhedspolitik og Økonomi giver evidensbaseret forskning, der bekræfter den vedvarende værdi af farmaceuters bidrag til kollaborativ praksis.

USC School of Pharmacy er den eneste private farmaceutskole på et større sundhedsvidenskabeligt campus, hvilket placerer vores studerende i umiddelbar nærhed af fire store hospitaler.

Desuden nyder USC School of Pharmacy -studerende godt af et omfattende netværk af tilknyttede virksomheder på omkring 300 steder og mere end 400 frivillige fakulteter og undervisere, hvoraf mange er USC School of Pharmacy-alumner. Skolen ejer og driver også fire lokale apoteker og et specialapotek.

Gradmuligheder: Bachelor, kandidat og doktor i farmaci (PharmD)

Skolen tilbyder en bred vifte af grad og certifikat programmer, fra skolens største - Doctor of Pharmacy (PharmD) og dens talrige fælles og dobbelte graders muligheder - til højt respekterede master- og ph.d.-programmer. Opholds- og fællesskabsmuligheder, der tilbydes gennem skolen, er også omfattende.

Graduate programmer

Kandidater fra USC School of Pharmacys tværfaglige Ph.D. og kandidatuddannelser er meget eftertragtede af førende institutioner i den akademiske verden, industrien og regeringen. Disse programmer omfatter en unik videnskabelig ramme fra lægemiddelopdagelse, levering og udvikling til anvendelse af genetik og genomik til eksperimentel og klinisk translationel forskning.

Farmaceutiske og translationelle videnskaber

 • Ph.D. Program
 • MS i molekylær farmakologi og toksikologi
 • MS i Farmaceutiske Videnskaber
 • Klinisk og eksperimentel terapi

Sundhedsøkonomi

 • Ph.D. i sundhedsøkonomi
 • MS i farmaceutisk økonomi og politik
 • Progressiv MS i sundhedsøkonomi

Sundhedsbeslutningsanalyse

 • MS i sundhedsbeslutningsanalyse
 • MS i biofarmaceutisk markedsføring

Reguleringsvidenskab

 • Doktorgrad i Regulatory Science
 • MS i Regulatory Science
 • MS i ledelse af lægemiddeludvikling
 • MS i medicinsk produktkvalitet

Læge i farmaci (PharmD)

USC School of Pharmacy etablerede landets første PharmD-program i 1950 og er fortsat en pioner inden for innovativ uddannelse og forberedelse af morgendagens praktiserende farmaceuter.

Den største uddannelse inden for School of Pharmacy, det fireårige, fuldtids PharmD-program giver studerende:

 • Et unikt apotekspraksis-erfaringsprogram, der begynder det første studieår, og som giver de studerende øjeblikkelig og gradvist udfordrende klinisk erfaring.
 • Et omfattende udbud af programmer med dobbelt grad, fælles grad og certifikat.
 • Det største alumni-netværk af farmaceuter i regionen, som kan give værdifuld karrierestøtte til kandidater, der går ind i den farmaceutiske profession.

Kandidater fra USC's PharmD-program er meget eftertragtede af arbejdsgivere i hele USA for en bred vifte af karrieremuligheder.

Præ-pharmacy bachelorgrad

USC School of Pharmacys bacheloruddannelser tilskynder talentfulde studerende til at forfølge en karriere inden for farmaci og tilbyde en hovedfag i farmakologi og lægemiddeludvikling og en minor i videnskab og ledelse af biomedicinsk terapi. Den bachelor-major og minor er designet til bedre at forberede bachelorer med fokus på præ-farmaci, præ-medicin og andre sundhedsrelaterede erhverv.

Karrierer

Kandidater fra USC School of Pharmacy er ansat i førende farmaceutiske virksomheder, forskningsinstitutioner og regulatoriske agenturer verden over. Vores seneste kandidater arbejder i organisationer som Allergan, Eli Lilly, Biogen, Johns Hopkins School of Medicine, US Food and Drug Administration, Stanford University, Novartis Institute for Biomedical Research, Amgen, Medtronic, Shimadzu Scientific, Harvard University, Merck, Genentech og Facebook.

Mange af vores MS-grader er STEM-anerkendt for OPT.

Statistik

I mere end 100 år har USC School of Pharmacy tjent som et fyrtårn for innovation og ekspertise inden for farmaceutisk uddannelse, forskning og praksis, og har længe været rangeret af US News & World Report i top 10 farmaciskoler landsdækkende, og nr. 1 blandt private skoler.

  Placeringer

  • Los Angeles

   University of Southern California 1985 Zonal Avenue, CA 90089-9121, Los Angeles

  Spørgsmål