Keystone logo
University of Southern California

University of Southern California

University of Southern California

Introduktion

University of Southern California Dornsife College of Letters, Arts and Sciences er den akademiske kerne af University of Southern California . Vores mangfoldige samfund arbejder på tværs af naturvidenskab, samfundsvidenskab og humaniora og udforsker grundlæggende spørgsmål om, hvem vi er, hvordan verden fungerer, og hvad vi kan gøre for at forbedre og berige samfundet.

Vores fakultet skubber grænserne for viden og udstyver studerende med livslang læring, der gør det muligt for dem at overvinde udfordringer med ekstraordinær social og teknisk kompleksitet. Ud over klasseværelserne og laboratorierne arbejder vores lærde hånd i hånd med ledere i den offentlige og private sektor - hvilket bringer nye måder at tænke på projekter, der kræver deres ekspertise.

Nogle af de mest talentfulde studerende i verden tiltrækkes af University of Southern California Dornsife for sine innovative kurser og tilpassede uddannelser. Og fordi de ikke er tilfredse med at vente til eksamen for at få indflydelse, deltager hver bachelor i praktisk erfaring, der omdanner tanke til handling.

Placeringer

  • South Los Angeles

    South Los Angeles, USA

    Spørgsmål