Keystone logo
University of South Florida College of Pharmacy

University of South Florida College of Pharmacy

University of South Florida College of Pharmacy

Introduktion

University of South Florida (USF) Er et stort, offentligt 4-årigt universitet, der tilbyder bachelor-, kandidat-, special- og ph.d.-niveau grader. USF-systemet omfatter tre særskilt akkrediterede institutioner: USF; USF St. Petersborg; Og USF Sarasota-Manatee. USF System har et årligt budget på 1,6 mia. Dollars og betragtes som 41. i nationen for forskningsudgifter blandt alle universiteter, offentlige eller private. USF er stolt af at være et globalt forskningsuniversitet med stor indvirkning på studenters succes.

USF College of Pharmacy (COP) Er en af ​​14 gymnasier inden for USF systemet. USF COP er en del af USF Health Enterprise, som er et partnerskab af USF Health, som er partnerskabet mellem University of South Florida Morsani College of Medicine, College of Nursing, College of Public Health, College of Pharmacy, School Af biomedicinske videnskaber og skolen for fysioterapi og rehabiliteringsvidenskab; Og lægerne fra USF Health. USF Health er en integreret del af University of South Florida, et globalt forskningsuniversitet med stor indflydelse på studenters succes.

I overensstemmelse med missionen fra USF COP, som har til formål at "revolutionere sundheden", etablerede USF COP Office of Graduate Programs (OGP). Visionen om kandidatuddannelse på COP omfatter udvikling af avanceret forskningstræning og -uddannelse, herunder didaktisk (både online og ansigt til ansigt) kurser på flere områder inden for apotek, skabe et forskelligartet læringsmiljø for studerende og fakulteter og skabe avanceret Læringsmuligheder ved hjælp af de nye teknologier.

De strategiske mål for OGP omfatter:

 • At forbedre indenlandsk og international rekruttering, tilmelding og bevarelse af kandidatstuderende, der afspejler mangfoldighed
 • At stræbe efter at forbedre den akademiske oplevelse af og livskvaliteten for kandidatstuderende
 • At forfølge forskningsfinansiering og adfærd og offentliggøre forskning, der fører til muligheder for kandidatstuderende succes
 • At samarbejde med de andre USF-kollegier og SUS-institutioner for at udvikle kreative initiativer, der fremmer graduate student research
 • At tjene som leder for at fremme tværfaglige kandidatuddannelser.

Uddannelsesprogrammer, der tilbydes, omfatter graduate certifikater og en kandidatuddannelse inden for farmaceutisk nanoteknologi. Filosofens doktor (PhD) er underudvikling. Stolthed:

 • Dr. Shyam Mohapatra, den grundlæggende associerede dekan fra USF COP's kontor for kandidatuddannelser, er en inducer af FL Inventors Hall of Fame. Han var en af ​​seks opfindere indledt i den indledende induktion ceremoni for hans bidrag til biomedicinsk nanoteknologi. Denne induktion placerer ham sammen med opfinderne af luftkonditionering og køling, opfinder af Gatorade og Thomas Edison.
 • USF-systemet blev tildelt en rekord på 458,5 mio. $ I kontrakter og tilskud i regnskabsåret 2016.
 • USF-systemet er nummer 9 i nationen blandt offentlige universiteter og 21. verden over for givet amerikanske patenter blandt alle universiteter i henhold til Intellectual Property Owners Association / NAI (2015).
 • USF Tampa blev udnævnt til en af ​​Top 100 Bedste Værdier i Public Colleges (# 66) af Kiplinger's Personal Finance for 2016.
 • University of South Florida System er hjemsted for en studerende på næsten 50.000 studerende, der repræsenterer over 130 forskellige lande.
 • US News og World Report (USNWR) rangerede USF Tampa som en Bedste College for Veteraner (2016).

Placeringer

 • Tampa

  12901 Bruce B. Downs Blvd. , 33612, Tampa

Spørgsmål