Keystone logo
University of Tartu

University of Tartu

University of Tartu

Introduktion

UT blev grundlagt i 1632 og er det eneste klassiske universitet i Estland. Der er mere end 14.000 studerende der studerer på UT (inkl. 1600 internationale studerende), og UT har 3800 ansatte (inkl. 1800 akademisk ansatte (190 professorer)). For at understøtte og udvikle den faglige kompetence hos sine studerende og akademisk personale har universitetet 80 partneruniversiteter i 31 lande.

UT omfatter 4 fakulteter og 4 gymnasier. Det meste af UT ligger i Tartu , den næststørste by i Estland; dog er dets gymnasier placeret i Pärnu, Viljandi og Narva. Tartu har en befolkning på 100 000, og en femtedel af indbyggerne er studerende.

Tartu er en livlig studenterby. Hvert akademisk år starter med førsteårs-dage, og højdepunkterne på hvert semester er forårets og efterårets studenterdage, en ugelang festival med begivenheder specielt for studerende. UT har adskillige studenterklubber og foreninger, lige fra professionelle organisationer til uformelle grupper. For internationale studerende er ESN Tartu hovedorganisationen, der fokuserer sin opmærksomhed på internationale studerendes trivsel.

UT tilbyder et bredt udvalg af programmer og unikke discipliner for studerende. UT deltager også i flere Erasmus Mundus og andre fælles masteruddannelser leveret i samarbejde med verdens førende universiteter. UT følger Bologna-processen i tilrettelæggelsen af ​​sit undervisnings- og Bachelor-Master (3+2) system af studiemoduler. Ph.d.-studiets længde er 4 år. Det akademiske år starter i begyndelsen af ​​september hvert år.

Ranglister

University of Tartu ( UT ) er Estlands førende center for forskning og uddannelse. Det er det eneste universitet i Baltikum, der er rangeret i top 1,2% af verdens bedste universiteter (QS World University Rankings 2021).

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

 • Tartu

  Ülikooli 18

  • Tallinn

   Kaarli pst 3 -- 202-203, 10119, Tallinn

   • Pärnu

    Ringi 35, 80012, Pärnu

    • Viljandi

     Posti 1, Viljandi, 71004 Viljandi maakond, Estonia, 71004, Viljandi

     • Narva

      University of Tartu Narva College Raekoja plats 2, Narva 20307, 20307, Narva

      • Viljandi

       Posti, 1, 71004, Viljandi

       Spørgsmål