Keystone logo
University of Texas at Tyler

University of Texas at Tyler

University of Texas at Tyler

Introduktion

University of Texas at Tyler Ben og Maytee Fisch College of Pharmacy tilbyder Pharm.D. grad i et studentercentreret, innovativt format, der forbereder dig til at blive en enestående farmaceut.

Som farmaceutstuderende ved University of Texas at Tyler vil du være blandt de første i nationen til at drage fordel af en læseplan centreret omkring holdbaseret læring, et interaktivt format, der har vist sig at engagere studerende mere effektivt end traditionelle klasselæsninger. Du vil være en aktiv deltager i læringsprocessen med vejledning fra et fakultet af eksperter, der er dedikeret til din succes.

Apoteksskolen er beliggende i WT Brookshire Hall, en førsteklasses facilitet specielt designet til at understøtte teambaseret læring.

University of Texas at Tyler Pharm.D. Programmet er et fire-årigt studieforløb og kræver mindst to års forudsætning.

Hvis du er interesseret i at tage bachelor-klasser, der opfylder kravene til mange sundhedsfaglige erhverv, skal du tjekke University of Texas at Tyler Pre-Med Academy. Pre-Med Academy giver rådgivning og support med det formål at opbygge studerende i de konkurrencedygtige kandidater til kandidatuddannelser i sundhedsyrkerne.

Placeringer

  • Tyler

    University Boulevard,3900, 75799, Tyler

    Programmer

    Spørgsmål