Keystone logo
VIU - Universidad Internacional de Valencia Officiel kandidatgrad i sundhedsstyring og klinisk ledelse
VIU - Universidad Internacional de Valencia

Officiel kandidatgrad i sundhedsstyring og klinisk ledelse

Valencia, Spanien

1 Years

Spanish

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Fjernundervisning

* indtil 27. november: begrænsede pladser Gratis filåbning og op til 40% rabat

Introduktion

Ændringerne i efterspørgslen efter sundhedstjenester, tilføjet til den digitale transformation i de nuværende scenarier for innovation og genudvikling af processer i sundhedssektoren, gør uddannelse af eksperter i sundhedsstyring afgørende for at sikre både systemernes effektivitet og forbedringer af sundhedsresultater.

  • spansk
  • Modalitet: Online
  • Kreditter: 60 ECTS
  • Startdato: Oktober 2021

Definition af programmet

Den officielle kandidatgrad i sundhedsadministration og klinisk ledelse ved det internationale universitet i Valencia er et program oprettet til fagfolk, der med succes ønsker at udføre funktionerne inden for sundhed og klinisk ledelse. Det er den eneste officielle online kandidatgrad, der træner dig både i ledelsen af sundhedscentre og enheder såvel som i hele ledelsesprocessen i de forskellige kliniske afdelinger. Undervejs vil kurset tilegne sig strategisk viden og færdigheder til at udvikle strategiplanlægning, styring af forandringer, sundhedspleje nøgleprocesser og resultatorientering af kvalitet og effektivitet, blandt andet altid ved at holde sig til patienten i kernen i sundhedssystemet. Kort sagt får du den nødvendige viden til at udvikle strategien og operationerne for at imødegå udfordringerne i både det offentlige og det private sundhedsmiljø.

Hvad gør denne mester unik?

  • Det er den eneste online kandidatgrad, der adresserer både styring af sundhedscentre og enheder og hele ledelsesprocessen i de forskellige kliniske afdelinger.
  • Du vil blive trænet med en praktisk tilgang, der giver dig mulighed for straks at anvende ledelses- og strategiredskaber, modeller og plejeprocesser til dit kompetenceområde for at opnå transformation af sundhedstjenesten / centret.
  • Kandidatafhandlingen vil være et individuelt projekt om sundhed og klinisk ledelse, som du vil udvikle i alle fagene, med råd fra programmets fakultet.
  • Programmet er udviklet og undervist af anerkendte fagfolk i sektoren. Derudover får du eksklusiv yderligere træning takket være masterclasses fra internationalt anerkendte fagfolk.
  • Den eneste kandidatgrad i området, hvis program følger EFQM Total Quality-modellen i forretningsstyring, en model orienteret mod ekspertise inden for ledelse, der garanterer, at alle områder er dækket efter de anbefalede kvalitetsparametre og processer.
  • Høj tilpasning til sektoren. Du tilegner dig viden og færdigheder for at imødegå den transformation, som sundhedsstyring har brug for: nye digitale scenarier inden for sundhedspleje, big data og dets anvendelse inden for sundhedsstyring, gå fra data mining til kliniske plejeindikatorer, der tillader beslutningstagning resultatorienterede, forudsigelige systemer, integreret pleje, kundeoplevelse og mere.

* Program i processen med verifikation til officiel kandidatgrad.

Læreplan

Stipendier og finansiering

Ideelle studerende

Karrieremuligheder

Om skolen

Spørgsmål