Keystone logo
VIU - Universidad Internacional de Valencia Online Master i neurovidenskab
VIU - Universidad Internacional de Valencia

Online Master i neurovidenskab

Valencia, Spanien

1 Years

Spanish

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Fjernundervisning

Introduktion

Neurovidenskab, inden for sit anvendte felt, antager en tværfaglig karakter, der modtager teoretisk og praktisk påvirkning fra blandt andet medicin, biologi eller teknik. I øjeblikket har disse interaktioner mellem forskellige discipliner inden for neurovidenskab gjort det muligt for forskningsprocesserne at udvikle sig med inkorporering af nye analysemetoder, der kan anvendes til analyse af billeddata.

Hvad gør denne mester unik?

  1. Vi vil dykke ned i kvantificering, bearbejdning, analyse og fortolkning af data opnået fra neurologiske udforskningsteknikker, såsom magnetisk resonans eller EEG-kortlægning.
  2. Du vil udvikle praktiske færdigheder ved at håndtere forskellig specifik software til kvantificering, bearbejdning og analyse af neurologiske billeddata.
  3. Du vil have adgang til OpenNeuro til at udføre dine TFM og andre aktiviteter. Det er en platform skabt til at dele data fra magnetisk resonansbilleddannelse, magnetoencefalografi (MEG) eller elektroencefalogrammer, blandt andre neuroimaging-teknikker. Det har i øjeblikket data i Brain Imaging Data Structure (BIDS) format, der kommer fra mere end 600 datasæt.
  4. Du vil bruge neurosimulatorer til at udforske hjerneområderne i hjernebarken og de subkortikale strukturer i hjernen i dens sunde og patologiske udgaver.
  5. Du vil have specialiserede lærere med en lang historie inden for kvantificering, bearbejdning og analyse af neurologiske billeddata.
  6. Du vil have en fleksibel metode med live interaktive online klasser, der optages. Derudover vil du tage eksamenerne og afsluttende projekter online.

Hvorfor studere på VIU?

Teknisk support til din rådighed

Vi tilbyder support til enhver computerhændelse eller i konfigurationen af vores systemer.

Onlinekurser med flere enheder

Live online klasser, derudover optages disse, så du kan se dem, når du vil.

Personlige tutorials

Du vil altid have direkte kontakt til dine lærere. Du kan arrangere private tutorials for at besvare dine spørgsmål.

Akademisk orientering

En akademisk rådgiver vil ledsage dig med missionen om at lære dig at kende, vejlede dig og motivere dig til at nå dine mål.

Ideelle studerende

Læreplan

Karrieremuligheder

Om skolen

Spørgsmål