Keystone logo
Vrije Universiteit Amsterdam

Vrije Universiteit Amsterdam

Vrije Universiteit Amsterdam

Velkommen til <span translate="no">Vrije Universiteit Amsterdam</span>

Besøg os for mere information om vores (kommende) åbne dage og webinarer

Campus funktioner

Let tilgængeligt

Vrije Universiteit Amsterdam er let tilgængelig med offentlig transport. Schiphol Lufthavn ligger kun otte minutter væk med tog. Amsterdam Zuid Station ligger i gåafstand fra VU University Amsterdam. Der er også en hurtig sporvognsforbindelse til Amsterdams hovedbanegård eller Amsterdam Sloterdijk Station, med en rejsetid på kun seksten minutter. VU Amsterdam er også let at komme til med bil, da det ligger tæt på Amsterdams orbitale motorvej.

Universitets campus

Næsten alle vores studerende, medarbejdere og programmer er placeret på campus: et enkelt bygningskompleks i forretningsdistriktet i Amsterdam. Derfor er det meget nemt i løbet af dine studier at sætte dig ind i andre discipliner.

  Visumkrav

  VU International Office Services

  • Visum/opholdstilladelse
   Find ud af, om du har brug for visum/opholdstilladelse, og hvordan dette vil blive arrangeret.
  • Indkvartering
   Oplysninger om overnatning på VU Amsterdam .
  • Tilmelding hos kommunen
   Når du er ankommet til Holland, skal du registrere dig hos kommunen. Find ud af, hvad du skal gøre.
  • Introduktionsaktiviteter
   Efter din ankomst vil adskillige introduktionsaktiviteter finde sted på VU Amsterdam .
  • Unibuddy
   Er du nysgerrig på studielivet på VU Amsterdam ? Klik her for at spørge vores internationale studenterambassadører.

  Stipendier og finansiering

  Stipendier

  Med vores eget stipendium, VU Fellowship Program (VUFP), tilbyder vi højt motiverede studerende med fremragende studieresultater den unikke mulighed for at forfølge en kandidatgrad med økonomisk støtte fra universitetet. VUFP-stipendiet er en fritagelse for studieafgift. Holland Scholarship Program (HSP) er beregnet til studerende uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS), der ønsker at følge en kandidatuddannelse i Holland. VU Amsterdam omfavner mangfoldighed som en berigelse af vores undervisning, forskning og vores bidrag til samfundet. Dette stipendium er specifikt beregnet til fremragende studerende, der bidrager til mangfoldigheden på vores campus. Som international studerende, der planlægger at studere på VU Amsterdam , kan du ansøge om en række forskellige legater og stipendier. Detaljerede oplysninger om stipendier og deadlines kan findes på WWW.VU.NL/SCHOLARSHIPS ELLER WWW.GRANTFINDER.NL.

  VU Fellowship Program

  VU Fellowship Program (VUFP) giver talentfulde potentielle studerende den unikke mulighed for at forfølge en grad i et udvalg af kandidatuddannelser på VU Universitet.

  Campusliv og faciliteter

  Som studerende på VU Amsterdam vil du have en bred vifte af faciliteter til din rådighed. Du vil have adgang til omfattende biblioteker, et universitetsdækkende trådløst netværk og adskillige computere og læsesale. Universitetets idrætscenter tilbyder mere end 35 forskellige sportsgrene, og kulturcentret Griffioen arrangerer en række kurser inden for kunst såvel som andre kulturelle aktiviteter. Derudover viser VU i samarbejde med en lokal biograf de nyeste internationalt prisbelønnede film i hovedbygningen.

  Amsterdam er en af de mest multikulturelle byer i verden, der kan prale af 180 forskellige nationaliteter, og hvor engelsk er udbredt. På VU Amsterdam arbejder og studerer 84 nationaliteter tæt sammen og skaber et internationalt og dynamisk akademisk fællesskab. Nysgerrig på hverdagen i Amsterdam, fra campus til hvad der sker i hele byen? Kunne du tænke dig at vide, hvordan det hollandske uddannelsessystem adskiller sig fra dit eget? Spørg en af deres studenterambassadører. De ville elske at besvare dine spørgsmål ved at dele deres personlige erfaringer med at bo og studere på VU Amsterdam .

  Optagelseskrav til programmet

  Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

  Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

  Placeringer

  • Amsterdam

   Main building Vrije Universiteit Amsterdam De Boelelaan 1105 , 1081 HV, Amsterdam

  Spørgsmål