Keystone logo
Weill Cornell Medical College in Qatar

Weill Cornell Medical College in Qatar

Weill Cornell Medical College in Qatar

Introduktion

Etableret i 2001 som et partnerskab mellem Cornell University og Qatar Foundation, WCMC-Q er en del af Weill Cornell Medical College i New York og deler sin mission dedikation til ekspertise inden for uddannelse, patientpleje og forskning. Den første medicinske skole i Qatar og en pioner inden for fællesundervisning på universitetsniveau, WCMC-Q tilbyder et integreret program af præ-medicinske og medicinske undersøgelser, der fører til Cornell University MD grad. Undervisningen er af Cornell og Weill Cornell fakultet, Herunder læger på Hamad Medical Corporation (HMC) der holder Weill Cornell udnævnelser. Tilmelding er vokset hurtigt fra 25 første års pre-medicinstuderende i efteråret 2002 til mere end 265 studerende fra mere end 30 lande i 2012. I den kliniske arena, WCMC-Q allerede at bidrage til samfundet i Qatar. Medicinsk fakultet medlemmer licenseret og credentialed at praktisere se patienter som led i deres undervisningsopgaver i HMC faciliteter. Der er udveksling af ekspertise med fakultetets-læger fra New York - Presbyterian / Weill Cornell Medical Center, især i planlægningsfasen af ​​Qatar Fondens Sidra Medical and Research Center.

Collaborative biomedicinske forskningsprojekter er undervejs mellem Weill Cornell i USA og Qatar, og HMC, og en større forskningsprogram er nu på ambolten. WCMC-Q studerende har spændende muligheder for at deltage i biomedicinske undersøgelser: The Summer Research program giver udvalgte studerende til at rejse til USA og arbejder under mentorskab af førende efterforskere på Cornell og Weill Cornell. I mellemtiden er et stigende antal, der deltager i projekter i Qatar, styret af WCMC-Q fakultetet og finansieret af Undergraduate Research Experience Program for Qatar National Research Fund.

Formål og mission Weill Cornell Medical College i Qatar blev etableret af Cornell University i partnerskab med Qatar Foundation for uddannelse, videnskab og udvikling af lokalsamfundet, i henhold til en aftale indgået i januar 2001. WCMC-Q er en del af Weill Cornell Medical College, som blev grundlagt i New York over 100 år siden, og deler den samme mission:

at give den fineste uddannelse muligt for medicinstuderende til at udføre forskning på forkant af viden at forbedre sundhedsplejen både nu og for de kommende generationer at levere den højeste kvalitet af pleje til samfundet

Placeringer

Placeringer
  • Doha

    Doha, Qatar Address, Weill Cornell Medical College in Qatar, Qatar Foundation - Education City, P.O. Box 24144, Doha, Doha

    Spørgsmål