Keystone logo
West Georgia Technical College

West Georgia Technical College

West Georgia Technical College

Introduktion

West Georgia Technical College tjener de voksende behov i Carroll, Coweta, Douglas, Haralson, Heard, Meriwether og Troup Counties. Kollegiet søger at give fremragende uddannelsesmuligheder inden for sine servicefællesskaber og at blive førende inden for udvikling af partnerskaber mellem disse uddannelsesressourcer og erhvervslivet.

Som medlem af Technical College System of Georgia er West Georgia Technical College forpligtet til at levere ekspertise i både fysiske faciliteter designet til den studerende og et kvalificeret fakultet, der er parat til at arbejde med studerende. Vi tror på partnerskabet mellem fakultetet og de studerende, der deler ansvaret for læring.

West Georgia Technical College også fortsat en direkte effekt på områdets økonomiske udvikling ved at give en dygtig arbejdsstyrke til nye og eksisterende arbejdsgivere. Udvidet fra en bred vifte af certifikater, eksamensbeviser og West Georgia Technical College søger West Georgia Technical College at tilbyde uddannelse og omskoling af personer, overførsel af ny teknologi til virksomheder og industrier og samfundssupporttjenester.

Placeringer

  • Carrollton

    Newnan Road,997, 30116, Carrollton

    Spørgsmål