
Kandidat in
Master i avanceret sundhedsplejepraksis - tværprofessionel smertebehandling
Western University Faculty of Health Sciences

Nøgleinformation
Campus placering
London, Canada
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
Fjernundervisning
Varighed
1 År
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
CAD 37.000 *
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Kontakt skolen
* international | for indenlandsk: $14.000 CAD
Introduktion
Interprofessional Pain Management Program (IPM) lader klinikere, der søger nye færdigheder og ekspertise, forbedre deres kliniske tilgang til smertebehandling. Sundhedspersonale fra en række forskellige discipliner, herunder medicin, fysioterapi, farmaci, sygepleje, ergoterapi, socialt arbejde, psykologi og tandpleje vil drage fordel af programmet.
Programmets kompetencebaserede uddannelsestilgang betyder, at du bliver evalueret på, hvordan du anvender den viden, du lærer, og hvordan du integrerer denne i patientbehandlingen.
IPM-uddannelsen lærer dig at udfordre traditionelle måder at tænke og være på i praksis. Du vil blive opmuntret til at søge kreative løsninger og støtte til at udvikle avanceret klinisk ræsonnement og kritisk tænkning. Disse færdigheder er essentielle for at forstå og behandle forskellige oplevelser af smerte og for at klinikere, der arbejder med smertebehandling, kan mestre.
Programfunktioner
- Modtag en-til-en støtte og vejledning fra en erfaren mentor under dit kliniske mentorskab
- Bliv evalueret på dine professionelle præstationer og gennem autentiske læringsoplevelser
- Lær at anvende kliniske beslutningstagningsevner til at udvikle omfattende og individualiserede helbredelsesplaner for patienter
- Design og udfør et gruppeforskningsprojekt og skriv en publikationsklar videnskabelig artikel
Galleri
Indlæggelser
Læreplan
Det tværprofessionelle smertebehandlingsprogram er bygget på en kompetencebaseret uddannelsesramme, hvor eleverne er fokuseret på udviklingen af kernekompetencer, indtil de har oparbejdet nok beviser til at demonstrere beherskelse i øjnene af en uafhængig anmelder.
Med traditionelle tilgange er tiden fast (normalt et semester eller et semester), mens resultatet er variabelt (den karakter, hver studerende modtager). I en CBE-tilgang er tiden variabel (tag så lang tid det er nødvendigt for at mestre kompetencen), men resultatet ligger fast (alle mestrer kompetencen). I et rent CBE-program erstattes kurser af læringsaktiviteter, praksis og implementering af betroede faglige aktiviteter. Bevis på mestring opnås gennem direkte observation, simuleringer, refleksioner og andre måder at vise, at eleven har mestret kompetencen i en virkelig verden.
Gennem en vellykket gennemførelse af dette program vil eleverne have demonstreret beherskelse af fem nøglekompetencer:
- Interprofessionelt samarbejde
- Selvbevidsthed og refleksivitet
- Kritisk ræsonnement og kreativ problemløsning
- Empatisk praksis og ræsonnement
- Smerteekspertise
Klinisk mentorskab
En nøglekomponent i dette program er det akademiske/kliniske mentorskabskrav. Eleverne får tildelt deres egen akademiske mentor, som de mødes med til stående møder hver anden uge. De forventes at arbejde sammen med den akademiske mentor og programmet for at identificere en passende klinisk mentor, som de gerne vil lære fra. Denne kliniske mentor behøver ikke nødvendigvis at være ekspert i smertebehandling, men skal ses som en betroet og respekteret kliniker, som den lærende kan engagere sig med i mindst 15 timer (fem timer pr. semester). Arten af dette engagement kan se forskelligt ud for forskellige elever afhængigt af kontekst og geografisk tilgængelighed. Eksempler vil være diskussioner af komplekse patientcases, skyggelægning, direkte mentorskab i klinikken, diskussioner om ny klinisk viden eller indlæring af nye kliniske teknikker. Eleverne vil føre en log over hver mentorsession, og de kliniske mentorer vil modtage et lille stipendium for deres levering af mentortimer.
Opfyldelse af det kliniske mentorskabskrav omfatter:
- Engagement med godkendte kliniske mentorer
- Indsendelse af en engagementslog i slutningen af hvert semester, der viser de gennemførte timer og karakteren af mentorskabet
- Minimum fem timer pr. semester (15 timer i alt) med direkte interaktion mellem studerende og klinisk mentor
- Disse kritiske interaktioner bør også indfanges i hele den studerendes portefølje som bevis på beherskelse af en eller flere af de nødvendige kompetencer
Studerende er ansvarlige for at sikre deres egne kliniske mentor(er).