Keystone logo

1 Kursus Programmer i Sundhedspleje Biomedicinske studier Medicinsk forskning Biostatistik 2024

Filtre

Filtre

  • Kursus
  • Sundhedspleje
  • Biomedicinske studier
  • Medicinsk forskning
Studieområde
  • Sundhedspleje (1)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kursus Programmer i Sundhedspleje Biomedicinske studier Medicinsk forskning Biostatistik

Kurser er en levedygtig uddannelsesmæssig mulighed for studerende, der søger at forbedre deres jobkundskaber, lancere en ny karriere eller forfølge en hobby. I nogle tilfælde kan klasserne gennemføres om sommeren. I andre tilfælde kan det tage flere år at gennemføre et kursusprogram.

Hvad er kurser i biostatistik? Disse kurser udforsker en gren af ​​statistikker, der omhandler forskningsproblemer relateret til folkesundhed, biologi og medicin. Generelt dør eleverne ind i spørgsmål vedrørende årsagen til sygdomme, effektiviteten af ​​nye lægemidler og chancerne for overlevelse for mennesker, der lider af visse sygdomme. Kursusemner kan omfatte introduktion til biostatistik, metoder inden for biostatistik, epidemiologi og biostatistik, biostatistik til medicinsk produktregulering og medicinsk beslutningstagning. Instruktion kan omfatte computer tomografi, manglende data analyse, kliniske forsøgsmetoder, modellering og matematik statistik. Læringsmodulerne består normalt af eksamener, opgaver og forelæsninger.

Biostatistikstuderende kan lære færdigheder som problemløsning og kritisk tænkning, der kan give dem en konkurrencemæssig fordel på arbejdsmarkedet. Derudover kan de udvikle dygtige aktive lytterfærdigheder, der kan hjælpe dem med at forholde sig til de mennesker, de møder i hele deres liv.

Omkostningerne til registrering og tilmelding varierer mellem institutionerne. Når man søger at tage kurser i biostatistik, opfordres de studerende til at kontakte skolerne med henvendelser vedrørende uddannelsesudgifter.

Karrieremuligheder i biostatistik er forskellige. Kandidater kan arbejde i forskellige jobindstillinger, som f.eks. Forskningsvirksomheder, farmaceutiske virksomheder, producenter af medicinsk udstyr, offentlige myndigheder eller folkesundhedsorganisationer. Fælles jobtitler omfatter biostatistiker, hovedbiostatistiker, datakoordinator, senior biostatiker og analytisk forsker. Samlet set er beskæftigelsesvæksten på dette område positiv. Fagfolk på dette område tjener generelt over gennemsnittet lønninger, baseret på deres uddannelsesniveau og erhvervserfaring.

Fjernundervisning er en populær mulighed for studerende, der er interesserede i at tage biostatistikkurser. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.