Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 3 Kursus Programmer i Geriatrisk medicin 2023/2024

3 Kursus Programmer i Geriatrisk medicin 2023/2024

Oversigt

Et kursus er designet til at fremme fortsat personlig udvikling for studerende. Det kan også hjælpe forbinde to forskellige faglige områder af studier. De udbydes af en række uddannelsesinstitutioner i hele verden, og kan vare alt fra et par dage til et par måneder eller år.

Hvad er et kursus i alderen pleje? Dette program er designet til at lære de studerende oplysninger om specifikke aldersgrupper. De fleste af kurserne er designet omkring ældre voksne, selv om nogle kan dække emner relateret til børn. Emner diskuteret og studeret kan omfatte fald forebyggelse, aldring psykologi, gerontologi, mental tilbagegang, spørgsmål uafhængighed og sundhed. Kurset kan tages af en aktuel sundhedsperson, der søger at arbejde med ældre, eller det kan tages af personer, der tror, ​​de ønsker at arbejde med den aldrende befolkning, men er ikke sikker på, i hvilken egenskab.

Tager en alder pleje kursus udstyrer de studerende med den viden og færdigheder, som vil hjælpe dem i deres fremtidige jobsøgning. Med et stigende aldrende samfund, der har denne viden er også nyttigt i at tage sig af familiemedlemmer.

De finansielle krav i forbindelse med et kursus i alderen pleje vil variere fra sted til sted. Placeringen af ​​skolen og programmets varighed er store determinanter. Kontakt til skolerne er den bedste måde at vide specifikke gebyrer og undervisning.

En vis grad i alder pleje kan føre til en række forskellige karrierer, afhængigt af emnet af interesse. Arbejdsgivere kan omfatte plejeboliger centre, plejehjem, plejehjem, Alzheimers, hospitaler, små bofællesskaber, fritidshjem, eller børn af seniorer. Afhængig af uddannelsesniveau, kan potentielle karriere omfatte program direktør, tålmodig assistent, ergoterapeut, sundhedspleje aide, personlig omsorgsperson, og rekreation terapeut.

Begynde at lede efter en skole lige nu. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Læs mere

Filtre

  • Kursus
  • Sundhedspleje
  • Geriatrisk medicin
Studieområde
  • Sundhedspleje (3)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat