Keystone logo

2 Kursus Programmer i Sundhedspleje Global sundhedspleje Global sundhed 2024

Filtre

Filtre

  • Kursus
  • Sundhedspleje
  • Global sundhedspleje
  • Global sundhed
Studieområde
  • Sundhedspleje (2)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kursus Programmer i Sundhedspleje Global sundhedspleje Global sundhed

Studiekurser er normalt åbne for personer med en gymnasium eller et tilsvarende eksamensbevis. Klasser kan introducere et emne, dække materialer på mellemniveau eller udvide på avancerede begreber. Kurser kan vare fra et par uger til et par år.

Hvad er kurser i global sundhed? Dette felt fokuserer på menneskers sundhed i befolkninger over hele verden og undersøger spørgsmål, der påvirker mange menneskers velvære, uanset hvor de bor. Spørgsmål kan undersøges som folkesundhed, økonomisk forskelsbehandling, spædbarnsdødelighed, ældrepleje, generel sygelighed, vold mod udsatte befolkninger og handicap. Andre specifikke discipliner kan behandles i disse kurser som sociologi, psykologi, kulturstudier, lov og epidemiologi, undersøgelsen af ​​risikofaktorer og specifikke årsager til sundhedsspørgsmål.

Globale sundhedsstuderende kan lære flere slags færdigheder. Særlige evner kan omfatte forståelse for, hvordan dødelighed og sygdomsudbrud kan forværre i et område, der konstant påvirkes af voldelig konflikt, samt hvordan globaliseringen har påvirket lokale økonomier og infrastrukturer. De kan også lære at skærpe kritisk tænkning, en vital færdighed for enhver professionel.

Kurser i global sundhed tilbydes fra mange uddannelsesinstitutioner over hele verden. Da omkostningerne ved hvert program vil afvige, skal du kontrollere med de ønskede skoler for at bekræfte priser for undervisning, registrering og kursusmaterialer.

Globalt sundheds tværfaglige karakter betyder, at det kan føre til en lang række karrieremuligheder. Medicinske forskere kan studere store epidemier som hiv, malaria og kolera for bedre at forstå dem og udtænke vacciner og behandlinger. International nonprofit eller globale styringsorganer kan have brug for direktører, administratorer, kommunikationsspecialister, programledere og andre fagfolk til at lede, vejledge, rådgive og formidle information. Indgangs-, mid- og topniveau-stillinger kan være tilgængelige både i den offentlige og den private sektor.

Online uddannelse giver eleverne mulighed for at tilpasse deres studier til et travlt liv. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.