Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign mange Kursus Programmer i Neonatologi 2023/2024

1 Kursus Programmer i Neonatologi 2023/2024

Oversigt

Kurser er en række klasser, der giver mulighed for en grundig undersøgelse af et bestemt emne. De følger normalt færdiggørelsen af ​​gymnasiet og kan vare i et par uger eller mange måneder. Studerende kan optjene kreditter til et uddannelsesprogram, lære nye færdigheder eller tjene jobcertificering efter færdiggørelse af kurser.

Hvad er kurser i neonatologi? Disse klasser studerer neonatologi som en subspecialty af pædiatri, der fokuserer på medicinsk pleje af nyfødte spædbørn, især de for tidlige eller syge. Studerende kan studere perinatal medicin, infektioner, neurologi, genetik og metaboliske sygdomme, nefrologi og radiologi. Disse kurser er generelt videnskabelige og matematiske intensive og kræver en hel del laboratorie og klinisk arbejde.

Studerende indskrevet i neonatologi kurser kan udvikle færdigheder i kritisk tænkning, tidsstyring og effektiv kommunikation. De kan også udvikle stærk mental disciplin. Hver af disse er nyttige til succes i hverdagen og kan gælde for ethvert erhverv.

Udgifter til kurser i neonatologi kan variere fra skole til skole. Institutionens beliggenhed, oplæring og gebyrer og kursusets længde kan alle påvirke de prisstuderende, der betaler. Studerende skal sammenligne programmerne omhyggeligt for at vælge den, der bedst opfylder deres behov.

Kurser i neonatologi kan forberede eleverne til at arbejde i de medicinske erhverv. En studerende, der gennemfører kurset, kan blive en sygeplejerske med speciale i neonatal, pædiatrisk eller arbejdsstyrke. Andre muligheder omfatter neonatal radiograf, pædiatrisk phlebotomist, pædiatrisk fysioterapeut og pædiatrisk medicinsk tekniker. Hvis eleverne ønsker at forfølge mere uddannelse og tjene en MD, kan de blive neonatologer, læger, der behandler nyfødte.

Studerende kan tage kurser i neonatologi fra mange skoler og universiteter over hele verden. For studerende, der bor i fjerntliggende områder eller har brug for en mere fleksibel tidsplan online, kan kursusarbejde være en mulighed. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Filtre

  • Kursus
  • Sundhedspleje
  • Pædiatri
  • Neonatologi
Studieområde
  • Sundhedspleje (1)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat