Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 8 Kandidat Programmer i Diætetik 2023/2024

8 Kandidat Programmer i Diætetik 2023/2024

Oversigt

En type avanceret grad, som mange studerende tjener efter grundskolen, er en kandidatgrad. Mange programmer tager to til fire år at fuldføre, selvom der er unikke kursuskrav for hver. At tjene en kandidatgrad giver eleverne mulighed for intensivt at udforske et udvalgt fag, som kan hjælpe med beskæftigelse og fremtidig ph.d.-studie.

Hvad er en Master i diætetik? Denne type af kandidatuddannelsen er designet til at udstyre de studerende med den avancerede viden om ernæringsmæssigt helbred for at bidrage til at fremme fysisk velvære. Studiet af diætetik er stigende i popularitet, da det søger at tackle nogle af samfundets mest presserende sundhedsspørgsmål, såsom fedme, diabetes, hjertesygdomme og spiseforstyrrelser. Dietetics bruger ernæring og fødevare videnskab til at forbedre fysisk sundhed og opdage nye metoder til forbedring af sundheden. Coursework vil ofte omfatte mad viden, ernæring støtte, motion videnskab og ernæringsforskning.

Efter at have optaget en kandidatgrad i diætetik, bygger mange kandidater et arsenal af nyttige træk. Kandidater udvikler ofte forbedrede kommunikations- og argumentationsevner, som efterspurges af mange arbejdsgivere. Evnen til at tilpasse sig til nye situationer er også en fordel, som eleverne kan få.

Der er mange grader i diætetik til rådighed for eleverne at overveje, og undervisningen for disse programmer kan variere afhængigt af forskellige faktorer som programlængde, placering og skoletype. Studerende opfordres til at undersøge potentielle skoler, før de tilmelder sig for at træffe en velinformeret beslutning.

At tjene en kandidatgrad i diætetik kan hjælpe eleverne med at sikre mere lukrative stillinger på dette område og kan gøre dem mere gunstige for arbejdsgivere end studerende med kun en bachelorgrad. Mange forfølger karriere som kliniske diætister til hospitaler, virksomheder eller privatpraksis. Studerende kan specialisere sig inden for områder som pædiatri, kardiovaskulære, spiseforstyrrelser eller fedme. Andre karriere kan findes i uddannelsesmæssige indstillinger, som f.eks. Arbejder som sundhedslærer eller som ernæringsforsker ved et universitet eller laboratorium.

En lang række uddannelsesinstitutioner tilbyder avancerede grader i diætetik, og mange af disse programmer er placeret i universiteter over hele verden såvel som online. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Filtre

  • Kandidat
  • Sundhedspleje
  • Ernæringsvidenskab
  • Diætetik
Studieområde
  • Sundhedspleje (8)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat