Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 26 Kandidat Programmer i Epidemiologi 2024

26 Kandidat Programmer i Epidemiologi 2024

Oversigt

Graduate uddannelser er gode måder for enkeltpersoner at blive masters i deres valgte områder. Efter at tjene en kandidatgrad, kan en kandidat være klar til avancerede stillinger eller indrejse i et ph.d.-program.

Hvad er en Masters i Epidemiologi? Epidemiologi centre rundt årsagen, distribution og behandling af forskellige folkesygdomme. Dette program vil ofte centreret omkring kvalitative undersøgelser, forskning inden for medicin og folkesundhed, kurser om biostatistik og kliniske forsøg. Mens indskrevet i dette program, kan en studerende vælger at udforske mere specifikke koncentrationer. For at få en bedre forståelse af de koncentrationer, der tilbydes, er det vigtigt at udforske hver institution program, og hvad der er til rådighed.

En studerende kan forfølge en kandidatgrad i epidemiologi for en række årsager.Mange vælger denne grad for at blive bedre til inden for kvalitativ forskning omkring sygdom, selvom det ikke er ualmindeligt, at en studerende at forfølge denne uddannelse til bedre at forstå patogenese eller smitsom sygdom.

Afhængig af institutionen bliver deltog, vil prisen på programmet forskellige. Fælles faktorer omfatter placering, undervisning, program materialer og hvorvidt en studerende berettiget til finansiel støtte.

For at komme ind dette program, er det normalt forventes, at en studerende har en bachelorgrad i biologisk forskning eller et lignende område af undersøgelsen. Indhentning denne grad kan tillade en person at udforske mange nye spændende karrieremuligheder. I de seneste år er efterspørgslen efter specialister inden for epidemiologi set niveauet af jobåbninger stigning med en konstant hastighed.Positioner, der findes for dem, der har fået en kandidatgrad i epidemiologi omfatter karriere i den offentlige sundhedssektor, dataanalyse, samfund sundhed arbejde og statistik.

Der er mange programmer i hele verden, der tillader studerende at studere epidemiologi på en master-niveau. Om en studerende ønsker at udforske kursusaktiviteter i klasseværelset eller hellere vil studere online, er der mange muligheder. For at komme i gang med et kursus, at søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Læs mere

Filtre

  • Kandidat
  • Sundhedspleje
  • Global sundhedspleje
  • Epidemiologi
Studieområde
  • Sundhedspleje (26)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat