Keystone logo

32 Kandidat Programmer i Sundhedspleje Farmaceutisk medicin Farmaci 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • Sundhedspleje
  • Farmaceutisk medicin
  • Farmaci
Studieområde
  • Sundhedspleje (32)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Sundhedspleje Farmaceutisk medicin Farmaci

Studerende, der søger at lære mere dybdegående information om deres valgte fagområde kan ønske at forfølge en kandidatgrad. Denne avancerede grad kan give de nødvendige oplysninger for en studerende at nå nye niveauer i hans eller hendes karriere.

Hvad er en Master i Apotek? Betragtes som en af ​​de ældste områder af undersøgelsen i verden af ​​de videregående uddannelser, en kandidatgrad i apotek centre rundt forskellige lægemidler, der anvendes i medicin, og hvordan disse kemikalier påvirker den menneskelige krop. De, indskrevet i dette program vil tage kurser, der centrum omkring den menneskelige biologi, fysiologi, sikkerhed inden for medicin, menneskelige ressourcer og forskellige hospital administration kurser. Flere programmer give studerende mulighed for at koncentrere sig om en bestemt aspekt af dette felt, der giver mulighed for mere intensive undersøgelser og forskning på området.

Studerende, der ønsker at opnå en kandidatgrad i farmaci ofte gør det for at fremme deres karrieremuligheder.Den supplerende uddannelse, der er leveret af dette program kan kvalificere en person for et væld af nye muligheder inden for medicin.

Afhængigt af universitet eller institution, vil omkostningerne til dette program variere. Det kan tage alt fra to til fire år for en person til at fuldføre dette program og opnå den ønskede grad.

Efter en studerende opnår sin herres i farmaci, er tilgængelige flere nye karrieremuligheder. Hospitaler og medicinske praksis er altid på udkig efter personer med en stærk baggrund inden for lægemidler, og den konkurrencemæssige karakter af disse positioner kan betyde en højere løn og ekstra fordele. Karriere i dette område kan omfatte alt fra ressource positioner menneskelige på hospitaler til data analytikere, der fokuserer specifikt på de kemikalier, der er indeholdt i forskellige lægemidler.

Der er programmer placeret over hele verden for en kandidatgrad i farmaci.Hvert land har sine egne strenge retningslinjer for, hvad en studerende skal udrette, mens i programmet, og kan kræves yderligere forskning afhængigt af hvor universitetet er placeret. For at komme i gang med et kursus, at søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.