Keystone logo

2 Kandidat Programmer i Sundhedspleje Medicin Immunologi 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • Sundhedspleje
  • Medicin
  • Immunologi
Studieområde
  • Sundhedspleje (2)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular education type

Kandidat Programmer i Sundhedspleje Medicin Immunologi

En master er en kandidatgrad, der tilbydes i en række discipliner som kunst, humaniora, naturvidenskab, teologi, jura og forretning. Programmer udbydes på universiteter over hele verden, og nogle er endda tilgængelige online.

Hvad er en Master i Immunologi? I dette program, vil de studerende normalt studere immunologiske mekanismer, og hvordan de bidrager til sygdom og sygdom. Studerende vil også typisk lære, hvordan de forskellige aspekter af immunsystemet er reguleret og aktiveres, og hvordan de kan kontrolleres. Hvert program vil variere, men de fleste af dem vil omfatte de grundlæggende elementer i cellulær og molekylær biologi. De fleste programmer vil også træne de studerende i datahåndtering, eksperimenterende design, og moderne metoder, der anvendes i biomedicinsk og immunologi forskning.

Tjene denne grad er fordelagtig på flere måder.Der er mange flere karrierer til rådighed for dem med avancerede grader, og det kan være meget givende at bidrage til forbedrede generelle sundhed i individer.

Den undervisning og gebyrer involveret med en immunologi grad vil variere afhængigt af det specifikke program. Der er institutioner over hele verden, der tilbyder dette program så placeringen og omdømme af skolen er store faktorer, som er længden af ​​programmet. Eleverne opfordres til at komme i kontakt med skolerne direkte at finde ud af hvad forventer økonomisk.

Personer med en Master i Immunologi grad har en vifte af karriereforløb, som de kan forfølge. Stillingsbetegnelser kan omfatte immunolog, immunologi teknolog, biokemiker, mikrobiolog, klinisk laboratorium teknolog, epidemiolog, professor, og medicinsk forsker. Indstillinger for beskæftigelsen kan omfatte forskningslaboratorier, farmaceutiske virksomheder, universiteter, hospitaler, klinikker og kontorer.Mange af de karrieremuligheder involverer lab arbejde, men nogle vil involvere patientkontakt.

Begynd at forske og sammenligne immunologi skoler i dag. Ved hjælp af vores omfattende online-database, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.