Keystone logo

7 Kandidat Programmer i Sundhedspleje Reproduktionsmedicin Jordemoder 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • Sundhedspleje
  • Reproduktionsmedicin
  • Jordemoder
Studieområde
  • Sundhedspleje (7)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Sundhedspleje Reproduktionsmedicin Jordemoder

En kandidatgrad ofte giver dig mulighed for at opnå yderligere uddannelse i dit valgte erhverv. En herres opnås efter bacheloruddannelsen er afsluttet. Når en kandidatgrad er modtaget, kan du gå på at forfølge en doktorgrad, hvis du ønsker det.

Hvad er en Master i jordemoderkundskab? Master i jordemoderkundskab er et treårigt program, der giver de studerende den faglige titel Certified Professional Jordemoder. Andre titler omfatter Licensed Jordemoder og registreret jordemoder. Med denne titel, kan jordemødre gå på at arbejde på hospitaler eller private praksis kontorer. Nogle vil arbejde med OBGYNs, mens andre vil arbejde i fødsel centre og jordemoder kontorer. Jordemødre omsorg for gravide kvinder og levere babyer.

Tager Master i jordemoderkundskab giver eleverne mulighed for at blive fuldt licenseret og certificerede jordemødre. De kan gå på at få et job som jordemoder i deres valgte placering.

Omkostningerne ved at modtage en Master i jordemoderkundskab udelukkende afhænger af institutionen.Du kan kontakte administrationskontoret af dit valgte skole og forhøre sig om programmet omkostninger. Du kan søge om statslige eller offentlige tilskud, stipendier og finansiel støtte.

Med en Master i jordemoderkundskab, kan du arbejde i en privat praksis jordemoder klinik eller en fødsel center. Du kan tilmelde dig en privat praksis, der tilbyder hjem fødsler til gravide kvinder som godt. Andre jobs vil være åben for dig så godt, som udfører forskning om graviditet og fødsel, der arbejder som konsulent og selv tjener som en fortaler for de nationale politikker om graviditet og fødsel. Du vil være godt på vej til en givende karriere hjælpe kvinder sikkert levere deres babyer. Du kan også hjælpe dem, der søger jordemødre, der arbejder under samme trossystem som sig selv for naturlige fødsler.

Hvis du mener at være en jordemoder er for dig, kan du søge om at tage kurser online.Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.